De nieuwe Off-White x Nike Rubber Dunk eindelijk goed in beeld

Off-White x Nike Rubber Dunk

De nieuwe Off-White x Nike Rubber Dunk eindelijk goed in beeld

We hebben de nieuwe Off-White x Nike Rubber Dunk eindelijk goed in beeld. De nieuwe Off-White x Nike sneakers hebben nog geen releasedatum.

Off-White x Nike Rubber Dunk

We hebben eindelijk een close-up van de hernieuwde samenwerking tussen Nike en Off-White. Maak kennis met de Rubber Dunk, de nieuwste collabo sneaker die Virgil Abloh voor het eerst toonde tijdens de New York Fashion Week. 

Waar de naam en releasedatum van het model destijds niet bekend zijn gemaakt, daar onthulde de ontwerper eerder deze week wel eindelijk de naam van de aanstaande schoen op Nike’s 2020 Forum. Op Instagram kondigde hij aan dat het om een geheel nieuw model gaat, genaamd Rubber Dunk.

Hanzuying, bekend om zijn leaks, heeft nu een gedetailleerde blik op de aankomende “Green Strike” Off-White x Nike Air Rubber Dunk gedeeld. De sneaker lijkt de P-6000 opnieuw uit te vinden en combineert deze met de tussenzool van de Dunk Low, voorzien van een paar subtiele aanpassingen. Het bovenwerk is uitgevoerd in zwart met neon groene accenten, gemaakt van een combinatie van leer, mesh en nubuck. De hak is voorzien van een Air-unit, terwijl Virgil Abloh de look afmaakt met Off-White kenmerkende branding op de veters.

Een officiële releasedatum voor de Off-White x Nike Rubber Dunk moet nog worden aangekondigd, dus stay tuned voor meer informatie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram