De sacai x Nike LDV Waffle “White Nylon” & “Black Nylon” sneakers hebben een releasedatum

sacai x Nike LDV Waffle black Nylon

De sacai x Nike LDV Waffle “White Nylon” & “Black Nylon” sneakers hebben een releasedatum

De sacai x Nike LDV Waffle White Nylon & sacai x Nike LDV Waffle Black Nylon sneakers hebben een releasedatum gekregen in maart.

sacai x Nike LDV Waffle black Nylon

Sacai en Nike houden hun samenwerkingsrelatie intact en introduceren een gloednieuwe “White Nylon”- en “Black Nylon”-variant van de LDV Waffle. Ga jij de sneakers, die volgende week uitkomen, proberen te bemachtigen?

Oorspronkelijk onthuld tijdens de herfst/winter 2020-show van Sacai gedurende de Paris Fashion Week, zijn de tonale uitvoeringen de nieuwste in de line-up van sneakers ontworpen door de Japanse ontwerper Chitose Abe. De kleuren “Wit Nylon” en “Zwart Nylon” zijn gecentreerd rond een monochromatisch nylon bovendeel, geaccentueerd door bijpassende lederen en suède panelen die bijdragen aan het maximalistische ontwerp. Aanvullende details zijn onder meer gestapelde tongen en branding in de vorm van tonglabels, dubbele “NIKE -print aan de achterzijde en meerdere Swooshes op de middenvoet. De schoen is verhoogd met een tussenzool met lip en een opvallende rubberen buitenzool met wafelpatroon.

De sacai x Nike LDV-wafel White Nylon en Black Nylon zijn geprijsd op € 160 en zullen op 10 maart bij geselecteerde Nike-retailers worden uitgebracht.

sacai x Nike LDV Waffle White Nylon

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram