Een eerste blik op de Dior x Air Jordan 1 Low sneakers

Dior x Air Jordan 1 Low

Een eerste blik op de Dior x Air Jordan 1 Low sneakers

De Dior x Air Jordan 1 Low sneakers zijn voor het eerst in beeld. De schoenen zullen worden uitgebracht in slechts 4.700 paar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Highs and Lows #airjordan #diorjordan #airjordan1 #dior

Een bericht gedeeld door Karl Hab (@karlhab) op

We zagen de samenwerking van Dior met Jordan voor het eerst in december, in de vorm van de Dior x Air Jordan 1 High OG. Nu hebben we eindelijk een glimp opgevangen van de zeldzame low-top versie van de langverwachte door Kim Jones ontworpen sneaker.

De high-top werd onthuld als onderdeel van de pre-herfst 2020-show van Dior Men in Miami. Slechts een maand later pronkt de Parijse fotograaf Karl Hab op Instagram met een low-top versie van de Dior Jordans, gespot bij de tentoonstelling van Daniel Arsham in Parijs.

Net als de Dior Air Jordan 1 High, heeft de lage versie het populaire schuine motief van Dior op de Nike swoosh en panelen van “Dior Gray” en crème in de schoen. De low-top behoudt de co-branding “AIR DIOR” op de tong, zij het zonder het emblematische Jordan wing-motief.

De low-top versie van de Dior x Air Jordan 1 zal in een nog beperkter aanbod komen dan de high-top iteratie. Slechts 8.500 high-tops zullen beschikbaar zijn – ter ere van de lancering van de Jordan 1 in 1985 – terwijl slechts 4.700 low-tops zullen worden verkocht. Het laatste nummer eert de lancering van de nieuwe look van Christian Dior in 1947.

Zowel de Dior x Air Jordan 1 Low als High staan gepland voor lancering in april 2020. De collaboratieve sneakers worden exclusief verkocht in Dior-winkels over de hele wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

_ low #airdior @mrkimjones _

Een bericht gedeeld door _thibo (@_thibo) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram