UPDATE: Tweede kleur Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low duikt op

Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low

UPDATE: Tweede kleur Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low duikt op

Een tweede variant van de potentiële Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low sneaker is opgedoken. Wat vind jij van de collabo footwear?

Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low

We hebben een nieuwe blik op de mogelijke Spring/Summer 2020-samenwerking tussen streetweargigant Supreme en sportkledingreus Nike. De Air Cross Trainer 3 Low is namelijk in nieuwe beelden opgedoken, ditmaal in een andere kleur.

Te zien in een “White/Pine Green/University Gold”-uitvoering, zien we een gedurfde tegenhanger voor de eerder getoonde variant in gedempt groene, rood en zwart, dat werd onthuld op 19 november. Het retro-model behoudt uiteraard de Supreme-branding op de hiel, evenals een bovenkant die bestaat uit glad lederen panelen.


ORIGINELE BERICHT (20 november, 2019)

Nadat een extravagante Air Max 95 Lux met een prijskaartje van $ 500 onlangs werd gelanceerd, heeft Supreme blijkbaar opnieuw samengewerkt met Nike. Ditmaal zien we een gedurfde low-cut versie van de Air Cross Trainer 3, voorzien van een iets toegankelijkere prijs.

De Air Cross Trainer 3 Low is een zeldzaam model uit de jaren 90-archieven van Nike Sportswear, dat al geruime tijd afwezig is op de markt. Dankzij @solebyJC hebben we nu eerste blik op wat de sneaker zou kunnen zijn.

Getoond in een Gucci-esque “Black/Black/Gorge Green/University Red”, heeft de schoen een volledig lederen bovenwerk met zowel geperforeerde als gladde panelen. Vetgedrukte kleurblokkering accentueert elk onderdeel van de zwaar gelaagde stijl. TPU-overlays verschijnen richting de onderkant bij de hals en een grote Supreme-afbeelding in reliëf siert de hiel. De tweekleurige tussenzool heeft drie unieke stukken, die de veelzijdige prestaties bieden die de Air Cross Trainer 3 een geschikte schoenkeuze maakten voor van alles, van tennis tot basketbal. Naar verluidt komt er ook een variant in “White/Pine Green/University Gold”.

De Air Cross Trainer 3 is al meer dan tien jaar niet in de winkel te zien, dus sla binnenkort je slag. Het gerucht gaat dat de Supreme x Nike Air Cross Trainer 3 Low in het voorjaar van 2020 wordt uitgebracht, met een prijskaartje van $ 130.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram