Watchfinder & Co. legt uit waarom de Omega Seamaster beter is dan de Rolex Submariner

Waarom de Omega Seamaster beter is dan de Rolex Submariner

Watchfinder & Co. legt uit waarom de Omega Seamaster beter is dan de Rolex Submariner

Watchfinder & Co. legt uit waarom de Omega Seamaster beter is dan de Rolex Submariner. De twee vergelijkbare modellen kennen elk hun eigen verhaal.

Watchfinder & Co. legt ons in een nieuwe video uit waarom de OMEGA Seamaster overall misschien wel beter is dan zijn Rolex Submariner-tegenhanger. Welk van deze twee van de meest beproefde (en op de markt gebrachte) Zwitserse duikhorloges geniet jouw voorkeur?

Met behulp van de 116610LV Sub a.k.a. Hulk en de ref. 210.32.42.20.06.001 Seamaster als onderwerp van gesprek, levert Watchfinder & Co. een video die bijzonder interessant is voor hen die op zoek zijn naar hun eerste luxe horloge, maar zeker ook voor degenen die al een collectie zijn gestart.

De clip legt uit dat de OMEGA Seamaster de Submariner verslaat in de categorieën vakmanschap, geschiedenis, beweging, details, prijs en beschikbaarheid, om er maar een paar te noemen, terwijl Rolex de koning is in iets dat misschien wel het belangrijkst is: branding. Zelfs met de OMEGA Seasmaster op £ 3.700 GBP geprijsd versus de Submariner’s verkoopprijs van £ 7.000 GBP, wint logica het niet altijd als emoties overnemen. Het is dan ook een realistische conclusie dat in bepaalde situaties “beter er niet toedoet” en dat “beter je niet altijd beter doet voelen”.

Bekijk de video bovenaan voor meer informatie over deze twee iconische horloges.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram