Reebok’s CrossFit Nano 9 sneaker is extreem draagbaar en perfect voor alle gymfanaten en crossfitters

Reebok CrossFit Nano 9

Reebok’s CrossFit Nano 9 sneaker is extreem draagbaar en perfect voor alle gymfanaten en crossfitters

De nieuwe Reebok CrossFit Nano 9 sneaker is extreem draagbaar en zodoende perfect voor alle gymfanaten en crossfitters. Voor welke “Nano for All” ga jij?

Reebok CrossFit Nano 9

Alhoewel hij stijlvol genoeg oogt voor onder een spijkerbroek met leren jasje, is Reebok‘s nieuwe CrossFit Nano 9 sneaker toch echt speciaal ontwikkeld voor de mensen onder ons die graag sporten. De Europese lancering van de Nano 9 betekent de introductie van vernieuwde dynamiek en verfijning rondom de voet, en dat stemt blij.

De Nano 9,  officieel bestempeld als “Nano for All”, is ontwikkeld in samenwerking met en voor de CrossFit-community. Gedurende het creatieproces ging Reebok aan de slag met CrossFit-atleten van over de hele wereld en van alle niveaus. De atleten werkten nauw samen met het sportmerk om de nieuwste Nano te voorzien van feedback. Het resultaat is spraakmakend en heeft een evolutie in comfort en pasvorm opgeleverd.

Nieuwe Reebok CrossFit Nano 9 maakt indruk

De nieuwe en geavanceerde functies van de Nano 9 zijn indrukwekkend. Zodoende zijn de eigenschappen gemakkelijk in een aantrekkelijk rijtje op te sommen:

Draagbaarheid: De Nano 9 heeft een specifiek buitenzoolontwerp met Meta Split-groeven voor betere grip.
Sterke fundering: De brede voorzijde zorgt voor een comfortabele pasvorm en is bestand tegen krachtige bewegingen.
Continue comfort: De flexweave bovenzijde zorgt dat de sneaker ademt, vastigheid biedt en voorziet in extra demping bij de voorvoet om zo comfortabel te lopen.
Ultieme stabiliteit: Tot slot zorgt de minimale drop zool voor een stevige ondergrond.

Reebok CrossFit Nano 9

Door experts, voor experts

De gezamenlijke inspanningen van Reebok en atleten om de ultieme crossfitschoen te creëren manifesteerden zich in ieder geval middels een samenwerking met Pat Vellner, Reebok-atleet en driemaal podium finalist bij de Reebok CrossFit Games. “For the amount and type of training I do, I need a shoe that I don’t have to think about and can trust to offer me the stability, comfort and durability that I need to perform my best. Reebok’s Nano has always been a shoe that gives me everything I need and the Nano 9 takes it to the next level. You can tell the designers took the community’s feedback to heart with the latest iteration. I love that it still has all the qualities I’ve come to rely on from the Nano, but rocks some new features like enhanced traction on the soles and improved cushioning in the forefront that provide a better all-around experience for any type of CrossFit workout I do“, aldus Vellner, die overduidelijk content is met de schoen.

Reebok viert met de Nano 9 alweer de negende versie van het model en brengt daarom ook hulde aan de geest van kameraadschap die de CrossFit-gemeenschap zo kenmerkt. Van kleine ondernemers die hun passie hebben gevonden in CrossFit tot een wereldberoemd atleet zoals Pat Vellner, allen staan centraal bij deze schoen. De sneaker is immers de “Nano for All”.

Reebok CrossFit Nano 9 kopen

De Reebok CrossFit Nano 9 is nu verkrijgbaar in vier kleuren via  reebok.nl/nano_9 en bij geselecteerde winkels wereldwijd. Het prijskaartje bedraagt €129,95. Ook is de langverwachte gum pack  verkrijgbaar.

Reebok CrossFit Nano 9

Reebok CrossFit Nano 9

Post a Comment

#Volg ons op Instagram