VIDEO: LG lanceert teaser die smartphone met drievoudig scherm lijkt te tonen

lg triple screen smartphone video drievoudig scherm

VIDEO: LG lanceert teaser die smartphone met drievoudig scherm lijkt te tonen

Als we de teaser goed begrijpen, dan lijkt LG een smartphone met drievoudig scherm te gaan lanceren. Check de video hieronder.

De Zuid-Koreaanse techleverancier LG lijkt iets groots in de planning te hebben. Eerder vandaag gooide het elektronicamerk een teaser de lucht in die lijkt te draaien om een smartphone met drie schermen. Wat denk jij van de videoadvertentie hierboven?

In de korte clip van 20 seconden pronkt LG met zijn aankomende telefoon die is uitgerust met twee afzonderlijke schermen in plaats van één opvouwbaar scherm. De video plaagt ook dat gebruikers twee verschillende apps tegelijkertijd op de twee schermen kunnen gebruiken. Uiteindelijk sluit de advertentie af met de suggestie dat er ook een derde kleinere weergave op de voorkant van de telefoon zou kunnen zijn. Kunnen we een drievoudig scherm verwachten of toont de video simpelweg een smartphone die compatibel is met een accessoire vergelijkbaar met de Dual Screen-behuizing van LG?

De smartphone met mogelijk een triple screen zal naar verwachting zijn debuut maken gedurende de IFA 2019 persconferentie in Berlijn, volgende maand op 6 september. Stay tuned voor meer info!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram