Triple Black en Triple White sacai x Nike LDWaffle en witte sacai x Nike Blazer Mid duiken op

sacai x Nike LDWaffle Triple

Triple Black en Triple White sacai x Nike LDWaffle en witte sacai x Nike Blazer Mid duiken op

Een sacai x Nike LDWaffle Triple Black en sacai x Nike LDWaffle Triple White sneaker zijn opgedoken, evenals een witte sacai x Nike Blazer Mid.

De enorm succesvolle sacai x Nike LDWaffle sneaker lijkt een snel vervolg te krijgen. Er zijn namelijk twee monochromatische versies van de eerder kleurrijke release opgedoken. Ook is er een nieuwe variant van de sacai x Nike Blazer Mid is verschenen. 

Elk van de kenmerkende delen van de LDWaggle sneaker, zoals de zijpanelen van mesh, de suède mudboard, dubbele Swoosh-branding, dubbele tongen en uitstekende tussenzool, komen allemaal in zwart of wit. De enige delen die een beetje contrast bieden, zijn te zien op het tonglipje en de branding op de hiel.

Hoewel er nog geen offici√ęle prijzen en releasedatums zijn bekendgemaakt, zeggen bronnen dat deze twee kleuren in februari 2020 pas worden uitgebracht. Het prijskaartje zou $ 160 zijn.

Gekleed in een meer neutraal kleurenschema, is er ook de witte sacai x Nike Blazer Mid. Deze is opgebouwd uit een voornamelijk ongeverfd bovenwerk, gecombineerd met verschillende grijstinten ter contrast. Deze kleuren vinden we bij de oogjes voor de veters, de swooshes en de hiel. De rest van het model, inclusief het blootgestelde schuim bij de dubbele tong, blijft identiek aan zijn voorgangers.

De sacai x Nike Blazer Mid “White/Wolf Grey” zal naar verwachting dit najaar uitkomen voor $ 140.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram