Vanaf 11 juli kunnen we The Avocado Show Downtown bezoeken voor ontbijt, lunch en diner

Vanaf 11 juli kunnen we The Avocado Show Downtown bezoeken voor ontbijt, lunch en diner

The Avocado Show Downtown in Amsterdam opent op donderdag 11 juli haar deuren voor ontbijt, lunch en diner. Met wie kom jij een hapje doen?

The Avocado Show Downtown recensie

Vanaf volgende week donderdag 11 juli is iedereen welkom bij de nieuwste locatie van The Avocado Show in Amsterdam. Gelegen aan het water van de Keizersgracht, inclusief zonnig terras, neemt de Downtown-locatie ook reserveringen aan voor haar nieuwste dinner experience.

The Avocado Show maakt de formule compleet door met ingang van deze maand een all-day-concept te openen in hartje centrum Amsterdam. Nadat de hoofdstad eerder al het dagconcept in De Pijp en de The Avocado Show To Go op de Willemsparkweg verwelkomde, is er nu een plek waar we kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner.

Op deze nu al iconische locatie aan de gracht serveert The Avocado Show Downtown naast de befaamde ontbijt- en lunchgerechten nu dus ook een nieuwe dinner experience. Wat wij tegenkwamen gedurende het sneak preview diner? Spectaculaire pokébowls, kleurrijke burgers, verrassende avocado fries, vegan peanut butter avo ice cream, knapperige taco’s en smaakvolle truffelguacamole.

The Avocado Show Downtown recensie

Elk gerecht is overduidelijk met zorg gestyled op kleur, plating en vorm. Zo is je ontbijt, lunch of diner niet alleen gezond, maar zeker ook ook fotowaardig te laten zijn. De meesters in de keuken van de The Avocado Show-locaties werken daarbij uitsluitend met duurzame avocado’s. De focus ligt hierbij altijd op smaak, presentatie en originaliteit.

Oh, kleine tip. De Oreo cheesecake is een absolute must try. De ironie? Het is een van de weinige opties op de menukaart zonder avocado. Het zij ons vergeven.

The Avocado Show Downtown recensie

Reserveren bij The Avocado Show Downtown

Waar je in de Pijp kan stuiten op een rij voor de deur, daar moet de Downtown-locatie aan de Keizersgracht toegankelijker worden. Het zonnige terras en het restaurant – dat overigens is voorzien van een fraai, kleurrijke signature interieur – bieden samen meer dan 100 zitplekken aan voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt natuurlijk spontaan een bezoekje brengen in de hoop dat er genoeg plek is, je bent welkom, maar bij deze vestiging is het voor het eerst ook mogelijk om te reserveren via de website.

Liefhebbers kunnen vanaf heden een tafel reserveren bij The Avocado Show Downtown via theavocadoshow.com. Je vindt de nieuwe locatie op de Keizersgracht 449, 1017 DK Amsterdam.
The Avocado Show Downtown recensie

Post a Comment

#Volg ons op Instagram