Gelekte beelden geven een betere blik op de opvallende adidas YEEZY BOOST 451 sneakers

adidas YEEZY BOOST 451

Gelekte beelden geven een betere blik op de opvallende adidas YEEZY BOOST 451 sneakers

Er zijn nieuwe beelden gelekt van de opvallende adidas YEEZY BOOST 451 sneaker. Zou jij dit nieuwe design van Kanye West dragen?

adidas YEEZY BOOST 451

Nieuwe afbeeldingen van de nog altijd in nevelen gehulde adidas YEEZY BOOST 451 zijn opgedoken. Instagram-account @earlycop lekte de foto’s, die een beter zicht bieden op het experimentele silhouet van YEEZY. Wat vind jij van het avant-gardistische design?

In tegenstelling tot de vorige knut runner en omvangrijke releases van Kanye West, gebruikt deze opvallende sneaker een volledig gaas bovenwerk, gemarkeerd door de zaagtandvorm die zich uitstrekt van de tussenzool tot de veteroogjes. Volgens de post kunnen we verwachten dat de modellen arriveren in de kleuren “wit/blauw”, “volt groen/zwart” en “fuchsia/zwart”.

De adidas YEEZY BOOST 451 werd aanvankelijk in april geteased door West zelf, maar die tweets zijn inmiddels verwijderd. Dit is dan ook de eerste update die we sindsdien hebben ontvangen. Overigens is de schoen naar verluidt ontworpen door niemand minder dan Steven Smith.

Bekijk de gelekte afbeeldingen hieronder en houd ons in de gaten voor officiële beelden, prijsinformatie en een releasedatum.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram