VIDEO: Een blik bij thuis Kanye West in zijn woning te Californië

Kanye West huis californie - My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman

VIDEO: Een blik bij thuis Kanye West in zijn woning te Californië

Kanye West leidt ons in deze nieuwe video van ‘My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman’ door zijn huis in Californië. En we zien veel YEEZY

Kanye West is momenteel via Netflix te zien in één uur durende special van My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman.  De clip hierboven is opgedragen aan het Californische thuis van de kunstenaar, waarin Ye’ ons onder meer meeneemt naar zijn met YEEZY gevulde kledingruimte.

De voormalig talkshowgastheer krijgt een volledig overzicht van het interessante minimalistische huis van Kanye, dat de traditionele Japanse esthetiekgevoeligheid van wabi-sabi kanaliseert, een ontwerpkeuze die is gecentreerd rond de acceptatie van vergankelijkheid en imperfectie. We bekijken de Yuya Ueda-keramiekcollectie van Kanye, zien een geweldige badkamer en ontdekken een YEEZY-showroom in zijn huis. David Letterman gaat vervolgens in op wat design betekent voor de kunstenaar.

Bekijk de nieuwe clip bovenaan en check Kanye West’s My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman-interview nu op Netflix.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram