Een eerste blik op de aankomende Off-White x Nike Waffle Racer

Off-White x Nike Waffle Racer

Een eerste blik op de aankomende Off-White x Nike Waffle Racer

We hebben een eerste blik op de naderende Off-White x Nike Waffle Racer sneakers. Komt er binnenkort ook een model voor heren?

Nadat de nieuwe Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 vorige week officieel werd onthuld, lijkt het erop dat Virgil Abloh en en zijn streetwearmerk zich opmaken voor meer vrouwenreleases in samenwerking met Nike. Zou jij deze sneaker in herenvariant willen hebben?

Gedeeld door @py_rates, zal het komende collabo-model van de twee A-merken ditmaal een Nike Waffle Racer betreffen. De iconische Waffle Racer sneaker heeft een vergelijkbaar spits ontwerp en decompositie als de Kiger 5, en is gekleed in tinten van beige en wit, terwijl spatten contrastkleurig groen op de veters, de zip-tie-tag en de buitenzool te zien zijn. Om het af te maken verfraait een oranje label de zilveren Swoosh-insignes aan de zijkanten.

De Off-White x Nike Waffle Racer in “White/Electric Green/Black” zal – voorlopig alleen – in damesmaten vekrijgbaar zijn voor $ 150. Het gerucht gaat overigens al dat er voor dit model nog twee kleurstellingen beschikbaar zullen zijn in “Black/Fuchsia/White” en “Vivid Sky/Black/Electric Green.” Houd ons in de gaten voor meer officiële beelden, de releasedatum, en hopelijk meer nieuws met betrekking tot een herenmodel.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram