GIVEAWAY: Win 2x tickets voor Vondel Disco in De Tropen, Amsterdam

Vondel Disco in de Tropen 2019

GIVEAWAY: Win 2x tickets voor Vondel Disco in De Tropen, Amsterdam

Win twee tickets voor Vondel Disco in De Tropen op 25 mei in Amsterdam. Wie neem jij mee naar deze silent disco XL-editie in de buitenlucht?

Vondel Disco in de Tropen 2019

De gemeente Amsterdam zorgt er momenteel voor dat feesten in de binnenstad (helaas) steeds moeilijker is. Gelukkig heeft Vondel Disco daar een mooie oplossing voor gevonden. Op zaterdag 25 mei a.s. vind je de bekende silent disco namelijk terug in de schitterende tuin van Het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam, en wij geven een aantal kaarten weg voor dit uitverkochte feestje!

Het mooie van silent disco is dat je verschillende muziekstijlen bij elkaar kunt brengen zonder wie dan ook voor de schenen te schoppen. Je eigen dansje doen met een koptelefoon op is dan ook geen probleem en bij uitstek het paradepaardje van dit bijzondere event. Op zaterdag 25 mei in Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam zal dit niet anders zijn en kun je weer een mooie dag verwachten.

Vondel Disco in de Tropen 2019De organisatie ligt zoals gebruikelijk in handen van Vondel Disco, verantwoordelijk voor succesvolle feestjes van gelijke aard in het Vondelpark, het Amstel Hotel en tijdens de Amsterdamse Winterparade. Dat dit concept immer populair is blijkt overigens wel uit het feit dat Vondel Disco in De Tropen ondertussen al is uitverkocht. Maar niet getreurd, je maakt dus nog kans op tickets via ons!

Vondel Disco gaat XL

Dit jaar zal de silent disco het grootser dan ooit te voren aanpakken, want er komen twee stages met DJ’s!

De oprichter van Vondel Disco, Margarita Zharova, vertelt: “Silent disco met twee kanalen is al bekend, maar wij breiden uit met twee stages. Zo krijg je wel dat festivalgevoel, maar blijft het tegelijkertijd een knus, intiem feestje. Geen geluidsoverlast voor de buurt en feestgangers kunnen toch kiezen uit verschillende muziekgenres: van hits tot disco en houseclassics.”

Win Tickets x2 voor Vondel Disco in De Tropen

Win tickets voor twee door mee te doen aan onze Vondel Disco 2019 giveaway!

Like onze Facebook-pagina, volg ons op Instagram en stuur een DM met”ssssst”. Wie neem jij 25 mei mee naar Het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam?

Uiterlijk vrijdagmiddag 24 mei ontvangen de winnaars bericht. Let op, deelname is vanaf 18 jaar en ouder. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

▬▬▬ INFO ▬▬▬

Wanneer: 25 mei
Waar: De Tropen; Het Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam
Tijden: Amsterdam 16:00 – 23:00
Minimale leeftijd: 18+

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.headfun.nl
Tickets: SOLD OUT

▬▬▬ Vondel Disco in De Tropen 2019 ▬▬▬

Facebook: facebook.com/headfun.nl
Instagram: instagram.com/vondeldisco

Complete Vondel Disco in De Tropen 2019 line-up

VONDEL HITS STAGE
– Aiscream
– Sunny
– Honey SST
– Tokubay

DISCO PARELS STAGE
– Rutger Doornbos
– Klaas Kleiterp
– JW’s

Vondel Disco in de Tropen 2019

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram