Pharrell & adidas onthullen nieuwe Crazy BYW Low sneaker in aardetonen

Pharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night Red

Pharrell & adidas onthullen nieuwe Crazy BYW Low sneaker in aardetonen

Maak kennis met de Pharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night Red. Ga jij de nieuwe Pharrell x adidas sneaker kopen?

Pharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night Red

Pharrell en adidas hebben in de afgelopen jaren een van de meest prominente samenwerkingsinspanningen in de schoenenwereld weten te bewerkstelligen. Met diens uitgebreide trackrecord op het gebied van lifestyle, heeft Pharrell de afgelopen paar jaar een overvloed aan unieke sneakers en colorways naar de voorgrond gebracht. Nu is het gerenommeerde partnerschap teruggekeerd met een gloednieuw model, de Crazy BYW Low in “Ash Pea/Deep Purple/Night Red.”

Zoals de naam van de nieuwe sneaker al doet vermoeden, lijkt de pas onthulde adidas Consortium-sneaker op zijn oudere broer met hoge hiel, ware het niet dat de basketbal-gestileerde schoen nu een lager alternatief heeft gekregen.

De sneaker is verfraaid met premium materialen zoals geperforeerd leer en soepel suède. De kleur is ingevuld middels aardetinten, waarbij de onderste helft in helderdere tinten is gesierd en de bovenste gedeelten donkerder worden. De neopreen voering van de sok is overigens gekleurd met een donkerder bruinachtig paars, waarbij het vetersysteem in een vergelijkbare tonale tint staat. Het bovenwerk wordt opgevangen door zijn omvangrijke BOOST-materiaal buitenzool en tussenzool, voorzien van kunststof stukken voor stabiliteit aan zowel mediale als laterale zijden.

Bekijk de sneakers van de komende Pharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low in “Ash Pea/Deep Purple/Night Red” hieronder. Zowel de adidas-webwinkel als consortium-dealers zullen op 27 april de schoen verkopen voor een verkoopprijs van $ 220.

Pharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night RedPharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night RedPharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night RedPharrell x adidas Consortium Crazy BYW Low Ash Pea/Deep Purple/Night Red

Post a Comment

#Volg ons op Instagram