TRAILER: De moordlustige pop Chucky is terug in ‘Child’s Play’ reboot

Child's Play reboot trailer

TRAILER: De moordlustige pop Chucky is terug in ‘Child’s Play’ reboot

In de nieuwe Child’s Play trailer zien we hoe de moordlustige pop Chucky terugkeert naar het grote scherm. Ga jij de horrorfilm in de bioscoop kijken?

De horrorklassieker Child’s Play krijgt een 2019 reboot en de eerste trailer is vrijgegeven. Met Andy (Gabriel Bateman), zijn moeder Karen (Aubrey Plaza) en een glimp van Chucky’s nieuwe look te zien in de clip, zal de origin story van Chucky nu iets anders in elkaar steken.

In plaats van te worden bezeten door seriemoordenaar/parttime voodoo-expert Charles Lee Ray, zal Chucky ditmaal tot leven komen dankzij de allernieuwste speelgoedtechnologie. Zijn gewelddadige neigingen zullen het gevolg zijn van een defect in de programmeercode van het model. Lekker modern!

“Het opnieuw invullen van een geliefde klassieker voelt altijd als waden in lastig water, maar de frisse visie van Lars voor deze film veranderde een uitdagend proces in een naadloze en mooie samenwerking”, aldus MastersFX, het effectenteam van de studio eerder in december. “MGM en Orion’s Child’s Play is geen remake of hervertelling, maar een volledig nieuwe stijl en nieuw concept, en we geloven dat BUDDI perfect past in deze visie.”

Er is overigens ook een televisieserie in de maak voor SYFY door Don Mancini, de maker van de originele film. “De show zal een frisse kijk op de franchise zijn”, verklaarde Mancini onlangs.”

Hoewel er nog geen datum is voor de serie, zal de reboot van de film medio juni in de bioscoop verschijnen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram