Nike heeft de definitieve ontwerpen voor de ‘On Air’ Collectie onthuld

Nike On Air 2019

Nike heeft de definitieve ontwerpen voor de ‘On Air’ Collectie onthuld

De definitieve modellen voor de Nike On Air collectie zijn onthuld. Welke van deze zes nieuwe Nike sneakers zou jij het liefst kopen?

Nike On Air 2019

Na het onthullen van de resultaten van de Nike: On Air sneaker ontwerpwedstrijd in mei vorig jaar, heeft het merk nu de zes prijswinnende paren onthuld. De Nike sneakers vertegenwoordigen elk de stad van hun lokale ontwerper, afkomstig uit New York, Seoul, Tokio, Londen, Parijs en Shanghai.

We beginnen met Gabrielle Serrano’s Air Max 98 “La Mezcla”, een model dat de raciale diversiteit in New York City viert. De sneaker komt met een bovenwerk voorzien van een reeks tinten en een binnenzool verfraait met een collage van vlaggen van over de hele wereld.

Jasmine Lasode geeft een anekdotische blik op het thema van de Air Max 97 ‘London Summer of Love’, verwijzend naar haar eerste date op Primerose Hill, terwijl de levendige tonen de levendige zomer in Londen vertegenwoordigen.

Nike On Air 2019

Geïnspireerd door foto’s van een gebouw in aanbouw, bevat de Air VaporMax Plus “Paris Works in Progress” van Lou Matheron een industriële middenvoetband en een Swoosh-motief dat aan de zijkant is vastgeschroefd.

Nike On Air 2019

Aankomend bij de Aziatische steden, creëert Cash Ru’s Air Max 97 “SH Kaleidoscope” een illusoir effect met overlappende doorschijnende kanten overlays en hiel tabbladen die de meerlaagse wolken in de hemel van Shanghai nabootsen.

Nike On Air 2019

Gwang Shin’s Air Max 97 “Neon Seoul” contrasteert het matzwarte bovenwerk met in het oog springende kleuren van de Zuid-Koreaanse vlag. Er is gekozen voor een reflecterend materiaal om de Nike-branding aan te kleden.

Nike On Air 2019

De collectie van onorthodoxe ontwerpen wordt afgewerkt met de Nike Air Max 1 “Tokyo Maze” van Yuta Takuman, waar een zwart-wit labyrintpatroon het bovenleer bedekt; verwijzend naar de complexiteit van het metrosysteem van Tokyo. Deze schoen is afgewerkt met regenboogveters.

Nike On Air 2019

De Nike On Air-collectie zal naar verwachting in april worden uitgebracht en is te vinden op nike.com.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram