Omega’s Seamaster Diver 300M heeft een titanium en zwart keramische makeover gekregen

Omega Seamaster Diver 300M Zwart Keramiek & Titanium

Omega’s Seamaster Diver 300M heeft een titanium en zwart keramische makeover gekregen

De Omega Seamaster Diver 300M heeft een titanium en zwart keramische makeover gekregen. Zou jij dit nieuwe Omega horloge willen hebben?

Omega Seamaster Diver 300M Zwart Keramiek & Titanium

Luxe horlogemaker Omega heeft een update geïntroduceerd voor het nieuwe Seamaster Diver 300M horloge. Het nieuwste uurwerk is voorzien van een hele fraaie, zwarte keramiek en titanium make-over.

Het exemplaar wordt gekenmerkt door een slanke zwarte keramische behuizing, terwijl de duikrand is samengesteld uit grade 5 titanium, samen met een zwarte keramische ring. Bovendien is de schaal van de zwarte keramische omlijsting gemaakt van wit email en zien we – naast de ring – dat ook de achterkant van het horloge is gemaakt van titanium.

Andere opmerkelijke ontwerpelementen omvatten met laser gegraveerde golven op de geborstelde zwarte keramische wijzerplaat, die worden vanaf het oppervlak omhoog gebracht. PVD titanium wijzers en indexen worden gebruikt op de wijzerplaat en zijn gevuld met Omega’s witte Super-LumiNova of nagloei pigmenten.

Tot slot wordt deze nieuwe variant aangeboden met een bijpassende zwarte rubberen riem en een gesp in zwarte keramiek. Ga voor meer info en beschikbaarheid naar de website van Omega.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram