Het door Virgil Abloh geleide Louis Vuitton lanceert de Zig Zag Sneaker

Louis Vuitton Zig Zag Sneaker

Het door Virgil Abloh geleide Louis Vuitton lanceert de Zig Zag Sneaker

De Louis Vuitton Zig Zag Sneaker is lekker chunky en is geïnspireerd door skate sneakers. Zou jij deze trendy Louis Vuitton sneakers rocken?

Louis Vuitton Zig Zag Sneaker

Een van de eerste blikken op de skate-geïnspireerde sneaker van Louis Vuitton kregen we alweer in juli 2018 te zien. Voorzien van de naam ‘Zig Zag’, weerspiegelt het design van de sneaker details uit eerdere releases, zoals de Osiris D3 cult-sneaker.

De nieuwste release van het modehuis, tegenwoordig onder leiding van Virgil Abloh, is verkrijgbaar in vier kleurselecties: goud, blauw, wit en oranje, waarbij een enkele van het kwartet een online-exclusive is.

Als we kijken naar het design, dan zien we zigzag-panelen op de zijkanten en middelste randen grenzen aan de oogjes, die op hun beurt weer door de bovenzijde van het gaas zijn uitgespreid. Tot slot vullen gespikkelde veters de opvallende “LV”-insignes van de tong aan om het trendy luxesilhouet te voltooien.

De Louis Vuitton Zig Zag sneaker is momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde leveranciers en online bij LouisVuitton.com. Prijskaartje: €790,-.

Louis Vuitton Zig Zag Sneaker

Post a Comment

#Volg ons op Instagram