TRAILER: Een eerste blik op de aankomende film “Hellboy” met David Harbour

Hellboy trailer 2019

TRAILER: Een eerste blik op de aankomende film “Hellboy” met David Harbour

Bekijk nu de eerste Hellboy trailer met David Harbour in plaats van Ron Pearlman. Ga jij de film checken in de bioscoop?

De langverwachte trailer voor Hellboy is eindelijk officieel onthuld.  In deze reboot wordt titulaire held gespeeld wordt door Stranger Things-ster David Harbor, die de plaats inneemt van Ron Pearlman uit de originele Guillermo del Toro-films.

De film draait om een heldhaftige demon die is grootgebracht om de wereld te beschermen. Dit is te danken aan zijn adoptievader Trevor Bruttenholm (Ian McShane), die leiding geeft aan het Bureau voor Paranormaal Onderzoek en Defensie. Dit bureau bestrijdt het bovennatuurlijke. Aan het hoofd van het naderende kwaad dat de aarde bedreigt in deze film staat Nimue, de bloedkoningin (Milla Jovovich) en een krachtige tovenares in de strips.

Hellboy krijgt in Amerika de rated R-beoordeling, wat betekent dat het ook in Nederland een film voor volwassenen zal worden. Dit is wel af te leiden uit de bloederige beelden – headshots! – in de trailer, iets wat niet te zien was in de originele Guillermo del Toro-films.

Bekijk de trailer bovenaan en check de film medio april 2019 in de bioscoop.

Hellboy trailer 2019

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram