Balenciaga voegt een doorzichtige zooleenheid toe aan de Triple S Sneakers

Balenciaga Triple-S Clear Sole Sneakers

Balenciaga voegt een doorzichtige zooleenheid toe aan de Triple S Sneakers

Maak kennis met de nieuwe Balenciaga Triple-S Clear Sole Sneakers, die beschikken over een doorzichtige air-zool. Welke kleur wil jij hebben?

Balenciaga Triple-S Clear Sole Sneakers

De misschien wel meest populaire chunky sneaker van het jaar heeft zojuist een kleine update gekregen. De dikke drielaagse Triple-S sneaker van Balenciaga is namelijk uitgebracht met een luchtbeleenheid à la Nike Air Max.

Hoogstwaarschijnlijk in navolging van opmerkingen met betrekking tot het gewicht en de stijfheid van de schoen, heeft Balenciaga een air-zool van volledige lengte toegevoegd. Dit moet zorgen voor een verhoogde schokabsorptie en minder gewicht.

Afgezien van de technische vooruitgang, behoudt de sneaker zijn originele details. Denk aan de schoenmaat op de teen, reliëfmerk, 12 oogjes, tweekleurige veters en een constructie van lamsvacht/kalfsleer/polyester.

Belangrijk om te weten, is dat deze nieuwe Triple-S Clear Sole-versies zijn gemaakt in China en verkopen voor $ 8,800 HKD (ongeveer € 990).

Balenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole SneakersBalenciaga Triple-S Clear Sole Sneakers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram