BALR. Herfst/Winter 2018 Collectie nu verkrijgbaar bij nieuw geopende winkel in Utrecht en online

BALR. Fall/Winter 2018 Collectie

BALR. Herfst/Winter 2018 Collectie nu verkrijgbaar bij nieuw geopende winkel in Utrecht en online

De BALR. Fall/Winter 2018 Collectie is onlangs gelanceerd en is nu verkrijgbaar bij de nieuwe BALR. Utrecht Store en online. Voor welke items ga jij?

BALR. Fall/Winter 2018 Collectie

BALR. trekt ook dit najaar weer volop de spotlights. Niet alleen lanceerde het football lifestyle fashionlabel onlangs zijn gloednieuwe herfst/winter 2018-collectie, ook werd afgelopen vrijdag de BALR. Store Utrecht officieel geopend.

In november 2016 opende de BALR. Flagshipstore in Amsterdam en twee jaar later is dus ook Utrecht voorzien van een brand store.

De flitsende nieuwe BALR. winkel in Utrecht zit gevestigd in het vernieuwde Hoog Catharijne winkelcentrum, in de nieuwe Zuid-passage. Betekent dat we niet alleen online en in onze hoofdstad de nieuwste collectie kleding en accessoires kunnen shoppen, maar sinds 9 november ook in het hartje van het land.

BALR. Fall/Winter 2018 Collectie

De nieuwe BALR. herfst/winter18 collectie is sinds kort online en in de winkel verkrijgbaar. Ook de nieuwe BALR.-winkel in Utrecht heeft de allernieuwste creaties voor dit najaar in de rekken hangen.

De nieuwe collectie van het kwaliteitsmerk wordt gekenmerkt door de typische hexagonpatronen, streepaccenten en veel fraaie winteraccessoires. Veel toffe truien, opvallende T-shirts en must have lederen gear.

De bijbehorende campagne is trouwens geschoten in Londen en draait om de lange weg naar de top. De campagnebeelden verkennen de mentaliteit die nodig is om jouw eigen levensverhaal te veranderen. Van Jay-Z tot Messi, elke superster heeft de moeite genomen om de beste te worden in zijn spel. Het vergt doorzettingsvermogen. Geloof in jezelf. Hustle. Geluk. Haters. Talent. Vroeg beginnen doorwerken tot laat. Vraag het maar aan iedereen die het heeft gemaakt in het leven.

De nieuwe collectie van BALR. sluit perfect aan bij de levensfilosofie van het label. De sportieve invloeden zijn uiteraard duidelijk waarneembaar, zoals bij de comfortabele track pants, crew neck sweaters en jassen. Al deze kledingstukken maak je af tot complete outfit met de nieuwe sjaal en mutsen.

Wat ons opvalt binnen de BALR. AW18 collectie? Dat alle items voorzien zijn van of opvallende branding, of bescheiden logo. Dit biedt een hoop variatiemogelijkheden voor de drager.  Check trouwens ook de diverse nieuwe jassen. Onze persoonlijke favoriet is bijvoorbeeld misschien wel de down parka. Functioneel, perfect in stijl, duurzame materialen en in all black.

BALR. Fall/Winter 2018 Collectie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram