Timberland viert 45-jarig bestaan met een limited edition 45th Anniversary boot die je kunt laten tatoeëren

Timberland limited edition 45th Anniversary boot

Timberland viert 45-jarig bestaan met een limited edition 45th Anniversary boot die je kunt laten tatoeëren

Bemachtig nu jouw Timberland limited edition 45th Anniversary boot en laat ‘m de komende maanden tatoeëren in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

Timberland limited edition 45th Anniversary boot

Iedereen is weleens in aanraking gekomen met de yellow boot van Timberland. En guess what, de iconische laars bestaat dit jaar 45 jaar. Om dat te vieren introduceert Timberland een limited edition 45th Anniversary boot die je ook nog eens kunt laten tatoeëren.

Met het 45-jarig bestaan van de yellow boot gaat Timberland even terug in de tijd, om vervolgens snel terug te keren naar het heden. In navolging van de 45th Anniversary Boot lanceert het merk namelijk direct de Celebrate the Icons collectie. Deze serie is geïnspireerd op de gele klassieker en brengt ons de London Square, de Courmayeur Valley en de Chamonix Valley.

TIMBERLAND Celebrate the Icons

Timberland limited edition 45th Anniversary boot

Timberland-oprichter Sydney Swartz bedacht de 6-inch boot in 1973. Het was één van de eerste waterdichte, leren schoenen, geschikt voor barre weersomstandigheden. Sinds die tijd is de boot uitgegroeid tot een absolute klassieker, een icoon dat wereldwijd zijn sporen nalaat.

Ooit bedoeld als arbeidersschoenen, worden ze inmiddels wereldwijd gedragen door bekende hiphopsterren en atleten. De limited edition is qua design iets aangepast en is voorzien van een aantal fraaie details. Denk aan de saffierkleurige kraag en tweekleurige veters. Daarnaast heeft elke boot het jubileumlogo op de hangtag en de tong.

De collectie is vanaf november verkrijgbaar in verschillende kleuren en draagt een prijskaartje van € 219,95.

Tattoo your boots in de winkel

Timberland limited edition 45th Anniversary boot tattooHoe gaaf is dit! Om het extra te vieren heeft Timberland iets unieks bedacht. Vanaf deze maand kun je namelijk je schoenen laten tatoeëren door tattoo artiest Hollywood Mark en Yago Deben Bravo. Bij aankoop van een paar Timberland boots kan jij meteen je schoenen laten tatoeëren.

Waar dit kan? De volgende locaties in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn beschikbaar:

Stad   oktober november december
Amsterdam  Kalverstraat 151 27 & 28 17 & 18
Amsterdam  Leidesestraat 55 20 & 21 10 & 11
Amsterdam  Hartenstraat 15 3,4, 24 & 25
Amsterdam  Bijenkorf 15 & 16
 
Den Haag  Hudson Bay 21
Den Haag  Venestraat 26 17 & 18
Rotterdam  Beurstraverse 57 10 & 11

Timberland limited edition 45th Anniversary boot-1

Timberland limited edition 45th Anniversary boot-1

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram