Welke voetbalschoenen uit de adidas “Team Mode” pack passen bij jou als voetballer?

adidas Team Mode pack voetbalschoenen

Welke voetbalschoenen uit de adidas “Team Mode” pack passen bij jou als voetballer?

De adidas Team Mode pack bestaat uit een serie voetbalschoenen, speciaal gebouwd voor verschillende soorten voetballers. Welk model past het best bij jou?

adidas Team Mode pack voetbalschoenen

Onlangs lanceerde adidas een serie nieuwe voetbalschoenen. De zogeheten Team Mode pack is perfect geschikt om het nieuwe voetbalseizoen af te trappen.Voor elk type speler, de ideale voetbalschoen.

Zowel technisch intelligent als esthetisch aantrekkelijk, zijn de nieuwste kicksen van adidas Football gemaakt naar de specifieke wens van individuele voetballers. Geschikt voor zowel profs als amateurvoetballers, zijn de vier bijzonder toffe modellen al enige tijd verkrijgbaar. Resteert de belangrijke vraag: wat voor soort speler ben jij?

adidas Team Mode pack voetbalschoenen

Waar de X18+ gegoten zit bij snelle vleugelspelers zoals Steven Bergwijn, daar zetten spelers als Daley Blind met de stabiele Predator18+ de lijnen uit op het middenveld. En waar de NEMEZIZ18+ de grote favoriet is van dribbelaars als Lionel Messi, daar is de iconische Copa18 een hedendaags variant van de klassieke Copa. Een voetbalschoen voor tijdloze spelers met klasse.

adidas X18+ - adidas Team Mode Pack voetbalschoenen

X18+ Nog lichter, dus nog sneller

Voeten van sprinters als Gareth Bale en Quincy Promes blijven met de veterloze X18+ perfect op hun plek. Met deze schoen heb je meer stabiliteit en support bij hoge snelheid: hij heeft een laag uitgesneden opening van rekbaar materiaal en is zowel met als zonder veters verkrijgbaar. De X18, met geel-zwart-blauw ontwerp, is niet alleen gemaakt voor op het grasveld maar ook verkrijgbaar in een cage- en lifestylevariant.

Klik hier voor meer info over de adidas X18+

adidas Predator 18+ - adidas Team Mode Pack voetbalschoenen

Predator 18+ Meer grip en stabiliteit op het veld

De klassieke zwart-wit-rode Predator 18+ is ontworpen voor meer grip en stabiliteit. Naast wereldkampioen Paul Pogba zijn onder andere doelman Jasper Cillissen en aanvaller Luuk de Jong zijn fan van dit model met sokfit. De schoen bevat een geïntegreerde structuur die zorgt voor stabiliteit en een speciale middenzool voor een boost bij elke stap. De Predator 18+ is ook verkrijgbaar in een lifestyleversie – ideaal als casual streetwear – en als cageschoen.

Klik hier voor meer info over de adidas Predator 18+

adidas NEMEZIZ 18+ - adidas Team Mode Pack voetbalschoenen

NEMEZIZ 18+ Door flexibiliteit meer ruimte voor creativiteit

Voor spelers die vaak hun trukendoos uit de kast halen is de NEMEZIZ 18+ ontwikkeld. De schoen zit stevig om je voet en bevat een geweven structuur wat hem licht maakt, ideaal voor de schijnbewegingen en dribbels van Lionel Messi. Ook internationale sterren als Alvaro Morata, Jesse Lingard en Roberto Firmino zullen komend voetbalseizoen in dit blauwwitte exemplaar te zien zijn. De NEMEZIZ 18 is ook verkrijgbaar in een lifestyle- en cagevariant.

Klik hier voor meer info over de adidas NEMEZIZ 18+

adidas COPA18 - adidas Team Mode Pack voetbalschoenen

COPA18 De moderne klassieker

De COPA, de levende legende als het over voetbalschoenen gaat: al 38 jaar lang overtreft hij alle concurrentie. De huidige COPA18 is uitgevoerd in zilver, blauw en rood en gemaakt van kangoeroeleer. De comfortabele binnenste constructie van schuimrubber en de nieuwe Orholite-inlegzool zorgen voor een ongekende stabiliteit. De schoen is tevens verkrijgbaar in een cageversie, die dezelfde technologische snufjes bevat.

Klik hier voor meer info over de adidas COPA18

De diverse voetbalschoenen uit de adidas Team Mode pack zijn nu verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar adidas.nl/voetbal en volg @adidasfootball op social media.

Win een paar adidas X18+ voetbalschoenen!

adidas-x18+ voetbalschoenen winnen

Wij geven een paar gloednieuwe adidas X18+ voetbalschoenen weg. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘GOLASO’ en je maakt kans op een exemplaar. Vermeld in je mailtje gelijk je schoenmaat.

Succes!

 

Meedoen kan tot 8 september en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram