FEESTJE: Chin Chin Club viert op 7 & 8 september een spectaculair verjaardagsweekend

Chin Chin Club verjaardagsweekend 7 & 8 september

FEESTJE: Chin Chin Club viert op 7 & 8 september een spectaculair verjaardagsweekend

Chin Chin Club viert op 7 & 8 september een spectaculair verjaardagsweekend. Ben jij erbij voor de legendarische verjaardag aan de Rozengracht, te Amsterdam?

Chin Chin Club verjaardagsweekend 7 & 8 september

Omcirkel 7 en 8 september alvast in de agenda, want Amsterdam favorite Chin Chin Club is jarig en dat betekent een stevig feestje. De club aan de Rozengracht zal haar eerste verjaardag vieren met een compleet verjaardagsweekend. De verwachtingen? Een legendarische happening!

Het feest barst op vrijdag 7 september om te beginnen los voor genodigden. Heb je een invite? Dan kun jij je opmaken voor een memorabele avond. Geen uitnodiging? Niet getreurd, want op zaterdag is de club toegankelijk voor iedereen (boek je ticket onderaan deze pagina!) en wordt de avond gestart met een geweldig verjaardagsdiner.

One Year of Lucky Moments

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de Chin Chin Club haar deuren opende aan de Amsterdamse Rozengracht. Niet zomaar een horecagelegenheid, maar een ware social club house, inclusief restaurant, karaoke booth, drie barren en nachtclub. Zij die erbij waren herinneren zich vast nog wel het spectaculaire openingsweekend en de spraakmakende feesten met kerst, oud & nieuw, Chinees nieuwjaar en Koningsdag. En vergeet natuurlijk Chin Chin Fest in het zomerzonnetje niet. Als misschien wel dé hotspot van Amsterdam op dit moment, breekt nu de tijd aan om te proosten op alle gelukkige momenten, de lucky moments, van het afgelopen jaar.

Chin Chin Club verjaardagsweekend 7 & 8 september

Invite only Friday

Zoals gezegd zal de access op vrijdag 7 september alleen op uitnodiging zijn. De crème de la crème van het Amsterdamse nachtleven komt deze avond bij elkaar om de verjaardag van de Chin Chin te vieren. Alles zal deze avond door de club uit de kast worden gehaald en “niets is te gek”, aldus Chin Chin.

Via de social pagina’s van de Chin Chin Club zal de komende tijd trouwens bekend worden gemaakt hoe je een felbegeerde uitnodiging kunt bemachtigen. Je weet niet of je een invite wilt? Trust us, met open bar, open keuken en een spectaculair avond-, nacht- en ochtend vullend programma, is dit the place to be op vrijdag 7 september!

Sensational Saturday: Verjaardagsdiner

Dat de Chin Chin Club weet hoe je een feestje bouwt is bekend. Het is dan eigenlijk ook geen verrassing dat ze hun birthday niet afhandelen met één avond, maar vieren met een volledig verjaardagsweekend. Of je er nu wel of niet was op de vrijdag, de zaterdag mag je hoe dan ook niet missen. Deze avond zal namelijk allereerst beginnen met een verrukkelijk verjaardagsdiner, bestaande uit een viergangenmenu met het beste van de kaart.

Buikje rond? Dan zal de club zich omtoveren tot heuse partykelder, waarbij ieder uur een andere host het feestje op zijn kop zet. Verwacht op zaterdag 8 september bijzondere acts, smaakvolle amuses, bubbels in overvloed en gezelligheid ten top. Immers, wie jarig is trakteert natuurlijk!

Chin Chin Club verjaardagsweekend 7 & 8 september

Chin Chin Club Verjaardagsweekend Info

Locatie: Chin Chin Club, Rozengracht 133 te Amsterdam
Event: https://www.facebook.com/events/868271570022592/
Zaterdag 8 september:
Tickets: €20,- verkrijgbaar via www.chinchinclub.stager.nl/web/tickets/243824
Diner: €45 incl. amuse, bubbels en entree tot het feest. Reserveren kan via 020-261 8325

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram