TRAILER: Emily Ratajkowski en straatraces kleuren 80’s film “Cruise”

Cruise trailer emily ratajkowski

TRAILER: Emily Ratajkowski en straatraces kleuren 80’s film “Cruise”

In de naderende film Cruise zien we Emily Ratajkowski en straatraces. Bekijk nu de trailer van de film met heerlijke jaren 80 vibe.

De trailer voor de nieuwe indie-film Cruise is dit weekend onthuld. De film zit vol met alle dragracers en vintage vibes uit de jaren 80, wat ons altijd vrolijk maakt. Wat echter ook heel fijn is, is dat Emily Ratajkowski in de hoofdrol is te zien.

De movie geeft een draai aan het hele “bad boy meets sweet girl en leert van alles over de wereld” cliché. Cruise vertelt namelijk het verhaal van de rijke joodse student Jessica Weinberg (Emrata), die samen met Gio Fortunato (Spencer Boldman), een jonge Italiaans-Amerikaanse (de eerder genoemde “bad boy”), een avontuurlijke en hete zomer beleeft.

De film is geregisseerd door Robert D. Siegel, die de scenario’s schreef voor The Wrestler en The Founder. Naast Ratajkowski en Boldman (21 Jump Street) zijn Kathrine Narducci (The Sopranos), Noah Robbins (Unbreakable Kimmy Schmidt) en Lucas Salvagno (Gotham) in de cast opgenomen.

Ga jij Cruise medio september checken?

Cruise trailer emily ratajkowski

Post a Comment

#Volg ons op Instagram