Sluit je zomer perfect af met de zalmroze gekleurde Rosé No.3 van AVEC

AVEC Rosé No.3

Sluit je zomer perfect af met de zalmroze gekleurde Rosé No.3 van AVEC

De AVEC Rosé No.3 is de perfecte afsluiter voor dit heerlijke zomerseizoen. Een krachtige Coteaux d’Aix-en-Provence Rosé voor memorabele zomeravonden.

AVEC Rosé No.3

Rosé is iedere zomer weer dé wijn voor lange zomeravonden en warme zomerdagen. AVEC introduceerde onlangs de ideale zomerrosé: AVEC No. 3, wat in feite een verfijnde rosé is, met de krachtige, droge smaak van een typische Coteaux d’Aix-en-Provence Rosé. Je kunt de zomer niet afsluiten zonder deze rosé geproefd te hebben!

De numero 3 is perfect voor op het terras, thuis en als cadeau. Nu zijn alle wijnen leuk om te geven, maar dankzij het bijzondere etiket van de AVEC No. 3, is dit extra het geval. Het label is namelijk zo ontworpen dat je er op kunt zetten. Kies bijvoorbeeld voor de naam van je wijngenoot, een persoonlijke boodschap voor de barbecue-host of een quote die een gedenkwaardige avond omvat. 

AVEC Rosé No.3

De perfecte zomeravond is natuurlijk pas compleet als de glazen gevuld zijn met de goed gekoelde, licht zalmroze gekleurde wijn. Of dit nu is tijdens uitgebreide borrel, een vriendendiner of een spontane barbecue in het park. De Rosé No. 3 is dan een zekerheidje, dat menigeen in de smaak zal vallen.

AVEC Rosé No.3AVEC’s No. 3 is een typische, subtiele, alom geliefde Coteaux d’Aix-en-Provence rosé. Deze wijn is gevormd met behulp van de kenmerkende druiven Cabernet Sauvignon, Syrah, Cinsault en Grenache afkomstig uit de Franse Provence. Hij is het best te beschrijven als rijk en fruitig, ruikend naar bloemen en doet denken aan een schaal met peren en perziken, aardbeien en frambozen, grapefruit en een beetje peper. Mild en sappig met fijne zuren. Droog maar niet te streng. Klinkt niet verkeerd, hè?

De mooie AVEC Rosé No.3 is natuurlijk het hele jaar door heerlijk te drinken, maar jouw zomer is eigenlijk niet compleet, zonder deze te hebben geschonken en gedronken. Hij wordt trouwens het best geserveerd op 8 a 10°C en riekt naar het Mediterrane. Heerlijk bij tapas, olijven, gegrilde  kalkoen of dorade!

Meer info over AVEC wijnen vind je via:

Website: http://avec-vin.com
Instagram: https://www.instagram.com/avecvin/

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram