De beste onzichtbare sokken online kopen gaat heel gemakkelijk

Beste onzichtbare sokken online kopen Nosocks invisible

De beste onzichtbare sokken online kopen gaat heel gemakkelijk

De beste onzichtbare sokken online kopen gaat heel gemakkelijk met Nosocks Invisible. En je hebt ze zo in huis!

Beste onzichtbare sokken online kopen Nosocks invisible

Voldoende sneakers, formele schoenen en stijlen waarbij je geen sokken dient te dragen. Althans, niet zichtbaar. Weinig is namelijk lelijker dan de zogeheten “halfsok” die net boven de hals van je schoen uit kijkt. Oplossing? Onzichtbare sokken!

Natuurlijk. Er zijn talloze aanbieders van bijna niet zichtbare sokken en ze kosten je een paar euro. Waar het bij deze sokjes echter vrijwel altijd aan ontbreekt, is kwaliteit. Belangrijker dan je denkt hoor! Dit bepaalt namelijk niet alleen hoelang ze heel blijven en hoe comfortabel ze aanvoelen, maar ook hoe goed ze op hun plek blijven zitten. Heel irritant als je sok van je hak schuift en naar het midden van je schoen kruipt. Goedkoop is in dit geval duurkoop.

Of je ze nu wil gebruiken voor stijlvolle loafers of bij je nieuwe YEEZY BOOST 350 sneakers, de onzichtbare sokken voor heren zijn een must om te hebben. En het goede nieuws is dat er sinds kort een nieuwe invisible sock is, die hamert op kwaliteit.

Nosocks invisible: Onzichtbare sokken online kopen

Verkrijgbaar in wit, donkerblauw en zwart, zijn dit oprecht onze nieuwe favoriete sokken. Ideaal voor deze tropische zomer, waarbij sokken door de warmte – en het dragen van een korte broek – eigenlijk geen optie zijn, maar géén sokken in de schoenen te plakkerig wordt.

De onzichtbare sokken van Nosocks zijn om te beginnen gemaakt van koel, Egyptisch katoen. In tegenstelling tot de kwalitatief waardeloze materialen waarvan de meeste sokken in de winkel zijn gemaakt, houden deze sokjes de voeten koel en fris. De antibacteriële finish helpt hier trouwens ook bij.

Essentieel is dat dankzij hun vormgeving, er bij deze voetsok geen rand(je) boven je nette schoenen of sportieve trainers uitsteekt. Dit zie je bijvoorbeeld eigenlijk altijd wel bij de veel gebruikte sneakersokken.

Beste onzichtbare sokken online kopen Nosocks invisible

En dankzij de perfecte fit met inventieve hielgrip – die als het ware plakt aan je hak – blijft deze Nosocks invivisble footie de hele dag comfortabel zitten.

Stel je voor, nooit meer een festival of dag vol zakelijke meetings waarbij je jouw korte sokken moet optrekken of juist naar beneden moet duwen. Jouw paartje Nosocks Invisible kun je nu in ieder geval heel gemakkelijk hier bestellen in drie kleuren. Bestel je bovendien een 5-pack, dan krijg je €10 voordeel!

Beste onzichtbare sokken online kopen Nosocks invisible

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram