Een kijkje in het nieuw geopende Soho House in Amsterdam

Soho House Amsterdam geopend

Een kijkje in het nieuw geopende Soho House in Amsterdam

Soho House Amsterdam geopend! Hoe word je lid en ontvang je een Soho House Amsterdam membership?

Soho House Amsterdam geopend

De nieuwste buitenpost van members club Soho House is in het iconische Bungehuis-gebouw aan de Spuistraat 210, te Amsterdam. Maandag 30 juli zijn de deuren officieel geopend en het is volgens ingewijden één van de mooiste clubs voor de leden tot nu toe. Wil jij ook weten hoe je lid wordt van dit clubje voor ruimdenkenden en creatievelingen?

Waar er talloze ledenclubs zijn voor bijvoorbeeld politici, bankiers en artiesten, daar richt Soho House zich op bijvoorbeeld kunstenaars en mensen uit de media. Het initiatief lanceerde zijn eerste private members club in 1995 – Greek Street in het Londense Soho – en heeft inmiddels een portfolio van 21 locaties, met onder meer New York, Berlijn, Hollywood, Toronto en Mumbai.

Zoals kenmerkend is voor de clublocaties die voorgingen, is ook de nieuwste plek voorzien van een zwembad op het dak, compleet geleverd met ligstoelen, parasols en in dit geval prachtig uitzicht op Amsterdam.

Soho House Amsterdam beschikt daarnaast over 79 hotelkamers (van Tiny tot Extra-Large), screeningzalen (soort minibioscopen), de ultramoderne fitnessruimte House Gym, een Cowshed Spa, yoga studios en Cecconi’s restaurant – hier vind je handgemaakte pasta, seafood en andere gerechten uit Noord-Italië.

Soho House Amsterdam

Fiets-geobsedeerde stad als Amsterdam is, zal het nieuwe House trouwens ook een kleine workshop hebben voor fietsreparaties en een parkeerruimte voor 75 fietsen.

Net zoals de recente opening van een Soho House in het voormalige Television Centre van West-Londen, is het gebouw waarin de Amsterdamse club gevestigd is, iconisch voor de stad.

Gebouwd in de jaren 30 als een handelskantoor, en sinds de jaren 70 dienend als vestiging voor de Universiteit van Amsterdam, zijn zes verdiepingen opvallend bedekt met zandsteen en graniet, met een bloeiend art-deco uiterlijk. Binnen is het overigens niet minder eye catching, met marmer, antieke meubelen, tapijten met prints en natuurlijk het nodige messing.

Hoe word je lid van Soho House Amsterdam en wat zijn de prijzen van een membership?

Soho House accepteert nu lidmaatschapsaanvragen voor zijn nieuwste club in onze hoofdstad, maar dat betekent niet dat je zomaar geaccepteerd wordt. Zowel een sollicitatie als een behoorlijke “donatie” zijn vereist, voordat je tot de lucky few behoort. Met name je sociale status en jouw beroep zullen bepalend zijn in het wel of niet accepteren van de aanvraag.

Een lidmaatschap kost voor Soho House Amsterdam kost € 125 per maand, ofwel € 1.500 per jaar. Wil je direct toegang tot alle Soho House-locaties, dan betaal je € 150 per maand en dus € 1.800 per jaar.

Ben je overigens onder de 27 jaar oud, dan is een lidmaatschap iets goedkoper: € 900 per jaar, € 75 Every House en € 750 voor alleen toegang tot het Soho House Amsterdam.

Lid worden? Bezoek de officiële website voor meer info.

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Soho House Amsterdam

Post a Comment

#Volg ons op Instagram