WONEN: Deze villa met zicht op zee is een mediterrane parel in Indonesië

villa in Indonesië vakantie

WONEN: Deze villa met zicht op zee is een mediterrane parel in Indonesië

Deze villa in Indonesië met zicht op zee is een mediterrane parel. Zou je hier willen wonen of op vakantie willen naar Nusa Lembongan?

villa in Indonesië vakantie

Architectuurbedrijf Word of Mouth House (WOMhouse) voltooide onlangs de bouw van een levendige villa met zeezicht op het eiland Nusa Lembongan, Indonesië. Zou jij een week of twee kunnen toeven bij deze droombestemming?

De woning met 5 slaapkamers is ontworpen door Valentina Audrito en beschikt over mediterrane designelementen, met zachte witte muren, betonnen meubels en kiezelvloeren. De structuur met twee verdiepingen wordt verder geaccentueerd door bamboeschermen – dit om de hedendaagse esthetiek van het gebouw in balans te brengen.

Hoogtepunten zijn de woonkamer, gemaakt met een gigantisch net, een hoofdeinde gemaakt met een badkuip, een gigantische mediaruimte schuine streep bed in een ronde vorm en een uitgestrekt zwembad. “De combinatie van ronde en vierkante vormen gaat door het hele project heen, of het nu in het ontwerp van de vijver is of in de muuropeningen,” aldus WOMhouse.

Bezoek de villa hieronder en ga naar de officiële website van WOMhouse voor meer informatie over het project.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram