WONEN: Dit New Yorkse Penthouse op Fifth Avenue Manhatten kost je $24 miljoen

Fifth Avenue Manhatten Penthouse in New York

WONEN: Dit New Yorkse Penthouse op Fifth Avenue Manhatten kost je $24 miljoen

Dit Fifth Avenue Manhatten Penthouse in New York kost je $24 miljoen. Bied je mee op deze woning, ontworpen door architect Rafael Viñoly?

Fifth Avenue Manhatten Penthouse in New York

Penthouse 54 op 277 Fifth Avenue, het hoogste woongebouw van Fifth Avenue, is voor $ 24 miljoen op de markt verschenen. Het condominium zelf is ontworpen door de beroemde architect Rafael Viñoly. Zou jij hier kunnen wonen?

De 4 verdiepingen tellende, volledig gelijkvloerse accommodatie heeft 4 slaapkamers en 4,5 badkamers, een eigen loggia van 23 meter met een spa in de buitenlucht, een grote kamer van 16 bij 6,5 meter en een woonkeuken met grote ramen. De hoofdslaapkamer zelf herbergt een extra grote kleedkamer en een groot bad met ramen. Klinkt niet verkeerd, toch?

De Fifth Avenue Manhatten penthouse is slechts één van de twee op 277 Fifth Avenue met een volledige verdieping en is toegankelijk via een lift met sleutel, die tevens leidt naar een privégebied met aparte dienstingang, gelegen op de 54e verdieping.

277 Fifth Avenue is een glazen toren van 55 verdiepingen, gelegen in de wijk NoMad in Manhattan en biedt een adembenemend uitzicht op de Empire State en Chrysler-gebouwen, de East en Hudson Rivers, Lower Manhattan en meer. Het interieur van de droomwining komt van de hand van Jeffrey Beers International.

Klik hier om de listing voor dit  Penthouse 54 op 277 Fifth Avenue te bekijken en meer adembenemende beelden te bekijken.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram