GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten x2 voor ‘The First Purge’

The First Purge winactie

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten x2 voor ‘The First Purge’

Win deze week bioscoopkaarten voor 2, voor de gloednieuwe The First Purge. Met wie ga jij naar the movies?

Deze week verschijnt de nieuwste film uit The Purge-serie in de bioscoop en jij kunt daar bij zijn op onze kosten. Wil jij twee biostickets winnen voor de spannende prequel? Lees dan snel verder!

Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge. Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder de één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap.

The First Purge winactie

Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

WINACTIE The First Purge!

Win twee gratis bioscooptickets, een originele ‘The First Purge’ cap en bekijk deze film samen met iemand naar keuze in de bioscoop.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘PURGE1’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten en die toffe pet.

Succes!

Meedoen kan tot 7 juli en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

The First Purge winactie

Post a Comment

#Volg ons op Instagram