TRAILER: Ryan Gosling zet eerste stappen op de maan als Neil Armstrong in ‘First Man’

First Man trailer Ryan Gosling

TRAILER: Ryan Gosling zet eerste stappen op de maan als Neil Armstrong in ‘First Man’

Ryan Gosling zet eerste stappen op de maan als Neil Armstrong in de film First Man. Bekijk nu de trailer!

Eind 2016 werd aangekondigd dat acteur Ryan Gosling de historische rol van astronaut Neil Armstrong op zich zou nemen in de door Damien Chazelle geregisseerde biopic. Nu is hier de eerste trailer voor First Man, waarin wordt teruggekeken op een van de grootste momenten in de geschiedenis van de mens: de eerste man die op de maan liep.

De film speelt zich af in de tijd van 1961 tot 1969, en vertelt een breder verhaal van NASA’s destijds bizarre missie om tegen het einde van het decennium een ​​man op de maan te zetten.

De debuuttrailer geeft fans een kijkje op verschillende belangrijke momenten in Armstrongs leven, inclusief de obstakels waarmee hij te maken kreeg om de eerste man op de maan te worden.

De film is een bewerking van de biografie van James Hansen uit 2005, First Man: The Life of Neil A. Armstrong. Naast Gosling zien we ook Jason Clarke, Kyle Chandler en Claire Foy als Armstrong’s vrouw Janet. De Academy Award-winnende regisseur Damien Chazelle is mede bekend door zijn Oscar winnende films Whiplash en La La Land.

Bekijk de trailer bovenaan.

First Man trailer Ryan Gosling

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.