GAMES: Tennis World Tour nu verkrijgbaar voor PS4 & Xbox One en jij kunt ‘m winnen

Tennis World Tour

GAMES: Tennis World Tour nu verkrijgbaar voor PS4 & Xbox One en jij kunt ‘m winnen

De langverwachte tennisgame Tennis World Tour is nu verkrijgbaar voor PS4 & Xbox One en wij geven een aantal spellen weg!

Of het nu voetbal of battle royale is, voor gamers is er een serie spellen die we altijd graag spelen. Gisteren is een hele toffe game aan dit rijtje favoriete games toegevoegd, want Tennis World Tour is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, en wij geven wat exemplaren weg!

Vanaf gisteren ligt er eindelijk weer een nieuwe tennisgame in de schappen van gamestores. Tennis World Tour is vanaf heden verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Fans van de Nintendo Switch en pc zullen nog even geduld moeten hebben tot 12 juni.

De videogame biedt een realistische simulatie van de populaire sport en meer dan 30 grote tennissterren zijn vertegenwoordigd. Uiteraard present zijn Roger Federer, David Goffin, Angélique Kerber en Caroline Wozniacki.

Het prestigieuze grandslamtoernooi Roland Garros gaat 27 mei a.s. van start in Parijs, dus we kunnen alvast lekker in de mood komen met deze game.

Motion capture voor natuurgetrouwe beelden
Tennis World Tour is net als de populaire voetbalgames ontwikkeld in samenwerking met professionele spelers uit de sport. Dit heeft natuurlijk als doel een zo complete en getrouwe simulatie van de sport te creëren als mogelijk.

Tennis World Tour

Roger Federer in actie

Om de bewegingen en baluitwisselingen vloeiend en trouw aan het echte tennis te maken, heeft ontwikkelaar Breakpoint motion capture gebruikt om de bewegingen van verschillende professionele tennisspelers te registreren. Voor de best mogelijke resultaten werden deze bewegingen niet uitgevoerd in een studio maar op een echte tennisbaan, waarop spelers alle ruimte hadden om de bal te raken en zonder beperkingen te bewegen.

Meer dan 30 tennissterren in de game
Zoals eerder aangegeven zijn er meer dan 30 tennissterren in de game selecteerbaar, inclusief Roger Federer, Gaël Monfils, Angélique Kerber, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki, Nick Kyrgios, Alexander Zverev en John Isner. Met dit fraaie lijstje kunnen we elke speelstijl uitproberen. Welk type speler past denk je het meest bij jou?

De Career-stand
In de Career-stand van Tennis World Tour is het voornaamste doel om met het gekozen personage de beste ter wereld te worden. Deelnemen aan een oefenwedstrijd of een toernooi, trainen of rusten – de keuzes zijn van groot belang voor de carrière van de speler. De Career-stand van Tennis World Tour is een unieke en complete spelvariant die gamers op zeer realistische wijze de carrière van een professionele tennisspeler laat beleven.

Mensen-mensen als we zijn, is het ons vooral om de multiplayer-optie te doen. Lekker je vrienden alle hoeken van de court laten zien en topspin afwisselen met keiharde smashes. Let wel, de online multiplayer is helaas nog niet beschikbaar en zal later worden toegevoegd.

Tennis World Tour is nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 12 juni ook op Nintendo Switch™ en pc.

Tennis World Tour PS4 Xbox One

Win Tennis World Tour

Wij geven een aantal exemplaren van deze toffe tennisgame weg en jij kunt meedoen om er één te winnen! Stuur ons een mailtje met het onderwerp “ACE” en vertel ons of je PS4 of Xbox One speelt, en je dingt mee.

Winnaars krijgen deze maand bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram