Luxe Victorinox Spectra 2.0 koffercollectie bestaat uit nieuwe, uitbreidbare koffers

Victorinox Spectra 2.0 koffer recensie

Luxe Victorinox Spectra 2.0 koffercollectie bestaat uit nieuwe, uitbreidbare koffers

Maak kennis met Victorinox Spectra 2.0, de must-have collectie met luxe en uitbreidbare koffers.

Victorinox Spectra 2.0 koffer recensie

Met de zomervakantie in aantocht, is het de perfecte tijd om nieuwe en moderne reisbagage aan te schaffen. Of wij een tip hebben? Jazeker! Kwaliteitsmerk Victorinox onthulde eerder dit jaar zijn nieuwe en uitbreidbare koffers uit de Spectra 2.0-collectie en wij namen een exemplaar onder de loep.

Stel je voor, een ruimbagagekoffer met maar liefst 47 procent meer inpakruimte en bij de handbagage kun je de diepte van de koffer eigenhandig aanpassen om zo te voldoen aan de vereisten van de luchtvaartmaatschappij. Bestaat zo’n koffer? Sinds kort wel!

De nieuwe koffers van Victorinox zijn om te beginnen uitgerust met een geïntegreerd uitbreidingssysteem. We krijgen als reiziger met de Spectra 2.-koffer in feite meerdere koffers in één, want we kunnen hem altijd aanpassen naar het gewenste formaat. Stevige bagagekoffers worden met dit model naar een nieuw niveau getild.

Victorinox Spectra 2.0 en innovatie

Met een uitbreiding van drie centimeter is de handbagagekoffer perfect als het gaat om de vereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De ruimbagagekoffer op zijn beurt heeft een uitbreiding van elf centimeter met externe compressieriemen.

De nieuwe koffers wonnen overigens de Red Dot Design Award voor innovatie, wat betekent dat ze het beste bieden op het vlak van reismogelijkheden en design.

“De Spectra Medium Expandable zorgt voor 47 procent extra inpakruimte”, aldus Carsten Kulcke, CEO van Victorinox Travel Gear. “De collectie is geschikt voor alle reizigers, of ze nu een koffer nodig hebben die ze willen aanpassen aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen of gewoon uitgebreid willen shoppen.”

Victorinox Spectra 2.0 koffer recensie

Victorinox Spectra 2.0 en Functionaliteit & design

Victorinox ken je natuurlijk al als de makers van het originele Zwitserse zakmes. Hun Spectra 2.0-collectie combineert functionaliteit met een stijlvol design op eenzelfde manier. De collectie is gemaakt om reizen met een stevige koffer te vergemakkelijken, getuige ook het gebruik van honderd procent virgin polycarbonaat. Dit is speciaal ontwikkeld om licht te zijn zonder in te boeten op het vlak van duurzaamheid. Met een matte afwerking en beschermende hoeken zijn de koffers bovendien erg stijlvol en krasbestendig.

De Spectra 2.0-koffers beschikken over soepel rollende, dubbele zwenkwielen en een dubbel trolley-handgreepsysteem. Het interieur beschik op zijn beurt over een overzichtelijk inzetstuk, ideaal voor onze reisaccessoires. Vooral erg handig als we maar één handbagagestuk mogen meenemen. Items die normaal gesproken in de handtas gaan, houden we op deze manier toch nog altijd binnen handbereik.

Dankzij de toevoeging van het specifieke opbergvak voor de bijbehorende Lifestyle Accessories 4.0 CheckSmart Luggage Tracker, kunnen we onze bagage trouwens tracken met de smartphone. Erg handig! De rubberen bumpers en de elastische rits zorgen tot slot voor extra flexibiliteit en duurzaamheid.

De Victorinox Spectra 2.0-collectie is nu verkrijgbaar vanaf 330 euro. Beschikbaar in zwart, rood en marineblauw resteert nog een enkele vraag. Welke uitvoering wil jij voor de volgende reis?

Victorinox Spectra 2.0 koffer recensie

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram