TRAILER: We maken officieel kennis met Venom in gloednieuwe ‘Venom’ Preview

Venom trailer Tom HArdy marvel

TRAILER: We maken officieel kennis met Venom in gloednieuwe ‘Venom’ Preview

De nieuwe Venom trailer toont ons eindelijk Tom Hardy als Venom.

Nadat we eerder een voorproefje kregen van Tom Hardy in Venom via een eerste teaser, heeft Sony zojuist de volledige trailer uitgebracht voor de langverwachte film Venom van Ruben Fleischer. Ditmaal met Hardy daadwerkelijk als anti-held.

In de nieuwe trailer zien we Tom Hardy dus eindelijk als het vileine personage, iets dat teleurstellend werd nagelaten bij de teaser die in februari werd uitgebracht. De clip geeft daarnaast behoorlijk wat prijs over het plot.

We maken in de meest recente preview allereerst kennis met het leven van verslaggever Eddie Brock en zien zijn transformatie naar de angstaanjagende zwart-witte symbioot. De video van iets meer dan tweeënhalve minuut bevat ook een heleboel actierijke scènes, waarin blijkt dat Brock de controle over lijf en leden verliest.

Venom trailer Tom HArdy marvelDe film zal in principe uit twee grote en bestaande comics zijn opgebouwd, namelijk Lethal Protector – waarin Venom verhuist naar San Francisco en vijf nieuwe nakomelingen van de Venom Symbiote bestrijdt – en Planet of the Symbiotes, waar de Aarde wordt binnengevallen door een leger van symbiotes.

Samen met Tom Hardy zien we in de film ook Michelle Williams, Riz Ahmed, Reid Scott en Jenny Slate. De film verschijnt medio oktober in de bioscoop.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram