TRAILER: In ‘The First Purge’ ontdekken we hoe het allemaal begon

The First Purge trailer film

TRAILER: In ‘The First Purge’ ontdekken we hoe het allemaal begon

In The First Purge ontdekken we hoe het allemaal begon. Check nu de gloednieuwe trailer van de bioscoopfilm!

Achter elke traditie schuilt een revolutie. Deze zomer zul je zien waar de traditie van elk jaar 12 uur wetteloosheid vandaan komt. Welkom bij de beweging die ooit begon als een simpel experiment: The First Purge.

Om de criminaliteitscijfers voor de rest van het jaar onder de één procent te houden, besluiten de New Founding Fathers of America (NFFA) een sociologische theorie te testen waarbij één nacht lang alle vormen van agressie zijn toegestaan in één besloten gemeenschap. Maar als het geweld van de onderdrukkers en de woede van de deelnemers met elkaar botsen, loopt het experiment volledig uit de hand. Het geweld breidt zich uit, ver voorbij de stadsgrenzen en door het hele land.

Na het succes van The Purge: Election Year, de meest succesvolle film in de serie tot dusver, keert bedenker James DeMonaco (schrijver en regisseur van The Purge, The Purge: Anarchy en The Purge: Election Year) terug met deze prequel. The First Purge is ditmaal geregisseerd door Gerard McMurray (Burning Sands), gebaseerd op een scenario dat wederom van de hand van DeMonaco komt.

The First Purge draait vanaf 5 juli in de bioscoop, dus stay tuned voor meer info.

The First Purge trailer film

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram