STRIJDERS: Ongetraind voegen deze mannen zich bij het Korps Mariniers, de Pantsergenie en Luchtmobiele Brigade

Untrained Seizoen 2 online kijken

STRIJDERS: Ongetraind voegen deze mannen zich bij het Korps Mariniers, de Pantsergenie en Luchtmobiele Brigade

Speciaal voor Untrained seizoen 2 voegen deze mannen zich ongetraind bij de Luchtmobiele Brigade, het Korps Mariniers en de Pantsergenie. Gaan ze keihard falen of verrassen ze? Check de video!

Het tweede seizoen van ‘Untrained’ is vanaf vandaag te zien bij Concentrate BOLD en het wordt bikkelen voor de mannen. Niels Oosthoek en Rijk Hofman zullen ditmaal namelijk ongetraind onderdeel uitmaken van de Luchtmobiele Brigade, het Korps Mariniers en de Pantsergenie.

Het vervolg op het te gekke eerste seizoen van ‘Untrained’ is vanaf vrijdag 6 april 17:30 eindelijk te zien. In seizoen 1 zagen we onder andere hoe Niels Oosthoek ‘ongetraind’ de uitputtende Nijmeegse Vierdaagse liep, hoe JayJay Boske ‘ongetraind’ deelnam aan de spectaculaire Volvo Oceanrace en wat Rijk Hofman ‘ongetraind’ bakte van een zware  triatlon.

Untrained seizoen 2 wordt nog gekker en nog meer spraakmakend

In seizoen twee worden we verwend met zes bikkelharde nieuwe afleveringen, waarin de Concentrate BOLD-presentatoren Niels Oosthoek en Rijk Hofman volledig zullen worden opgenomen bij drie verschillende eenheden van Defensie. Gaan ze deze missie ‘ongetraind’ volbrengen? Zonder de mannen te kort te willen doen, denken wij dat dit een kleine kans van slagen heeft. Zij ondergaan namelijk alle loodzware trainingen. Trainingen ontworpen om het kaf van het koren te scheiden binnen de geroemde Nederlandse krijgsmachten.

In de eerste twee afleveringen krijgen we te zien hoe Niels en Rijk meelopen met de Luchtmobiele Brigade, waarna zij in de derde en vierde episode mee gaan (proberen te) draaien bij het Korps Mariniers. Tot slot trekken de heren in de laatste afleveringen op met de Pantsergenie.

Aangezien het om de real deal gaat wat betreft de oefeningen, reizen zij met de eenheden af naar Amerika en Denemarken. Hier doorlopen onze BOLD-presentatoren de officiële militaire oefeningen en leren zij van dichtbij wat het betekent om bij deze eenheid te horen. We herhalen, de boys moeten dus ongetraind worden klaargestoomd voor dreigende situaties en dat zal leiden tot spraakmakende momenten. We verwachten echter ook dat er verbroedering zal ontstaan tijdens deze serie. Altijd goed, een beetje feel good for men met het snot voor de ogen en het bloed letterlijk tussen de vingers!

Untrained seizoen 2 kijk je vanaf 6 april 17:30 via www.youtube.com/concentrate_bold

Untrained seizoen 2 Concentrate BOLD


Untrained door Concentrate BOLD

Het YouTube-kanaal ‘Concentrate BOLD’ zit met zijn content op het scherpst van de snede. ‘Untrained’ is een gewaagd format, waarin BOLD-presentatoren JayJay Boske, Niels Oosthoek, Rijk Hofman en Iris Enthoven elkaar uitdagen om onverwachts, ongetraind en onvoorbereid bijzonder sportieve prestaties neer te zetten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram