JD Sports lanceert ALIGN en opent nieuwe winkel in Hoog Catharijne, Utrecht

JD Sports ALIGN - JD Sports Utrecht Hoog Catharijne

JD Sports lanceert ALIGN en opent nieuwe winkel in Hoog Catharijne, Utrecht

JD Sports heeft zijn eigen kledingmerk ALIGN gelanceerd en opent nieuwe winkel in Hoog Catharijne, Utrecht.

JD Sports ALIGN - JD Sports Utrecht Hoog Catharijne

ALIGN is het gloednieuwe eigen merk van JD Sports en dat is fraai nieuws voor alle sportievelingen onder ons die er graag goed uitzien. Om dit te vieren geven wij deze maand een drietal complete ALIGN outfits weg – lees snel verder! Daarnaast opent de sportwinkelgigant – die natuurlijk ook bekend staat om zijn unieke Only At JD sneakers van o.a. Nike – ook nog eens een gloednieuwe locatie in Hoog Catharijne, Utrecht.

Het nieuwe herenmerk van JD Sports is een interessante. Het label combineert met zijn nieuwe lijn namelijk sporttechnologie met urban design. Dit betekent dat we een stijl zien die qua uiterlijk perfect binnen de laatste streetwear trends van dit moment past, maar vooral ook lekker draagbaar is.

Wat ook interessant is, is de gloednieuwe en megagrote JD Sports winkel in Hoog Cartharijne, Utrecht, die aankomende zaterdag 17 maart opent. Wil jij een jaar lang gratis sneakers winnen? Dat kan daar!

JD Sport ALIGN Collectie

JD Sports ALIGNDe hoodies, t-shirts, track pants en joggers van de nieuwe ALIGN-lijn hebben een echte streetwear uitstraling en kunnen zowel casual overdag, als tijdens een pittige work-out gedragen worden. Wat dat betreft kan het weleens één van onze favoriete labels worden, want je kunt het 24/7 dragen. De kledingstukken zijn daarnaast gemaakt met oog voor detail: reflecterende strepen, de combinatie van verschillende texturen en verstelbare capuchons maken de looks af.

Enige vraag die resteert is welke sneakers we eronder gaan rocken!

De ALIGN lijn vind je in de JD Sports webshop, maar ook in de winkels in Amsterdam (Nieuwendijk), Rotterdam (Lijnbaan en Zuidplein) en Den Haag.

Win een ALIGN outfit!

JD Sports ALIGN Outfit winnen

Wij geven driemaal een complete ALIGN outfit weg. Om deze te winnen hoef je ons alleen maar op Instagram of Facebook te taggen in een sportieve foto van jezelf. Stuur ons voor de zekerheid even een mailtje met “ALIGN” en je maakt deze maand kans op een hele toffe kledingset van het label.

JD Sports Hoog Catharijne, Utrecht

Op zaterdag 17 maart komt er een nieuwe JD Sports vestiging bij. In het hart van het land, in het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne, komt een nieuwe store met een oppervlakte van maar liefst 369 vierkante meter. Denk eens aan alle sneakers die daarin passen!

De JD Sports winkel Utrecht ligt op loopafstand van centraal station en biedt sport fashion en trainers van onder andere Nike, adidas, The North Face, FILA en Champion voor dames, heren en kids. Je kunt er dus niet níét slagen.

Wil jij trouwens bij de opening zijn deze zaterdag? Dat kan. Om de opening te vieren draait er vanaf 10.00 uur een DJ en ook zijn er pop-up performances van freestyle dansers. Spits Simon Makienok van FC Utrecht is bovendien tussen 12.00 en 13.00 uur aanwezig voor een signeersessie en meet & greet met fans.

JD Sports Utrecht Hoog Catharijne

Win een jaar lang gratis sneakers bij JD Sports

Iedereen die langskomt tijdens de opening in Utrecht op zaterdag 17 maart en een foto van de winkel post op Instagram (met de juiste tags en hashtag), maakt kans op een jaar lang gratis sneakers! Daarnaast zijn er na besteding van 50 euro verschillende FC Utrecht-prijzen te winnen, zoals een door de selectie gesigneerde voetbal of wedstrijdshirt en twee VIP-tickets voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op 8 april.

JD Sports Hoog Catharijne
Bovenvredenburgpassage 123
3511 WR Utrecht
Za: 9.30 – 20.00 uur
Zie de website voor alle openingstijden

JD Sports ALIGN

JD Sports ALIGN

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram