Trailer: Schrijver van ‘Sicario’ onthult eerste preview van keiharde TV-serie ‘Yellowstone’ met Kevin Costner

Yellowstone serie Kevin Costner Sicario

Trailer: Schrijver van ‘Sicario’ onthult eerste preview van keiharde TV-serie ‘Yellowstone’ met Kevin Costner

De schrijver van ‘Sicario’ heeft de eerste trailer onthuld van de keiharde TV-serie Yellowstone met Kevin Costner.

Als er twee films zijn die in de recente geschiedenis misschien wel te weinig media-aandacht hebben gekregen, dan zijn het zonder twijfel Sicario en Hell or High Water – twee absolute topfilms die van de hand van schrijver Taylor Sheridan komen. In 2017 ging hij voor het eerst in de regisseursstoel zitten voor Wind River en nu is hij terug met de veelbelovende serie Yellowstone.

Sheridan heeft voor 2018 zijn zinnen gezet op de wereld van TV-series. De eerste trailer voor zijn nieuwste werk toont wederom zijn fascinatie voor het uitgestrekte, Amerikaanse landschap en mannen die in een moreel conflict terechtkomen. De officiële synopsis van de serie leest: “Een intense studie van een gewelddadige wereld, ver van alle media-aandacht.”

Academy Award-winnaar Kevin Costner speelt John Dutton, eigenaar van de grootste ranch in de Verenigde Staten. Hij staat met zijn aaneengesloten landgoederen onder constante aanval van aangrenzende buren. Van landontwikkelaars en een Indiaas reservaat tot het eerste nationale park van Amerika, vijandigheid heerst aan elke zijde.

Yellowstone gaat 20 juni in première bij Paramount Network, dus stay tuned voor meer info over de beschikbaarheid in Nederland. Bekijk de indrukwekkende trailer bovenaan.

Yellowstone serie Kevin Costner Sicario

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram