Exclusieve Preview: In Gold We Trust lanceert zijn eerste sneaker

In Gold We Trust sneakers preview

Exclusieve Preview: In Gold We Trust lanceert zijn eerste sneaker

Een exclusieve preview van de allereerste In Gold We Trust sneakers.

In Gold We Trust sneakers preview

Het Nederlandse In Gold We Trust is in korte tijd uitgegroeid tot een enorm gewild merk. In navolging van de perfect zittende hoodies, T-shirts, jassen en caps, lanceert het populaire label op donderdag 1 maart a.s. zijn nieuwste aanwinst uit de collectie: zijn allereerste IGWT sneaker.

Verkrijgbaar voor zowel dames als heren, zullen de gloednieuwe sneakers donderdag 1 maart low key worden gepresenteerd bij Didato, te Amsterdam. Uiteraard zal deze happening weer op een manier plaatsvinden zoals velen dat inmiddels van het label gewend zijn, namelijk met de toffe mensen die het merk supporten en een goeie dosis gezelligheid & drinks.

Wij hebben met MANNENSTYLE de sneakers inmiddels volledig gezien en moeten erkennen; het wordt een héle gave runner en absoluut weer zo’n typische IGWT must-have. De complete sneaker tonen we jullie donderdag natuurlijk live via Instagram, maar een exclusieve preview op de footwear kunnen we jullie natuurlijk niet onthouden en zie je bovenaan.

In Gold We Trust sneakers release

Wat betreft de lancering van de In Gold We Trust sneakers zegt eigenaar/ontwerper Eric Franzel het volgende:

“Een muzikant maakt vaak een heel album. Dit omdat het de normale gang van zaken is en een platenlabel zo geld kan verdienen aan boekingen en publishing. Uiteindelijk komen maar een paar singles van dit album op de radio en dat zullen ook de tracks zijn die herinnerd worden. Zijn er genoeg singles van een artiest dan volgt er vaak nog een greatest hits album.

In de kledingindustrie werkt het niet anders. Maar met In Gold We Trust draaien we dit om. Wij zijn de jeugd en wij bepalen de toekomst dus waarom zullen we het niet helemaal anders doen? Met In Gold We Trust steken we alle tijd die je normaal in een heel album stopt, in één single zodat je het beste product op de markt brengt – met de tijd en aandacht die normaal in een hele collectie gaat zitten – zodat je er ook van kunt genieten. We hebben de beste hoodie op de markt gebracht en daarna de beste windbreaker. Nu is het tijd voor onze nieuwe ‘single’: de sneaker.

In een paar maanden tijd hebben we een sneaker ontworpen die we zelf graag zouden willen dragen. En die je net als de hoodie en windbreaker dag en nacht en overal wilt dragen. Hierbij is gelet op het gewicht van de schoen, het voetbed en uiteraard het design. Voor dat laatste hebben we ons laten inspireren door de originele vintage trainers. Want als die schoenen al jaren bestaan dat moet dat wel betekenen dat ze goed zijn.”

Stay tuned voor meer info over de In Gold We Trust sneakers en nodig jezelf vooral uit om donderdagavond de officiële after party te bezoeken bij Club Escape.

In Gold We Trust sneakers party

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram