Trailer: HBO onthult eerste teaser voor ‘Paterno’ met Al Pacino

Paterno film Al Pacino HBO trailer

Trailer: HBO onthult eerste teaser voor ‘Paterno’ met Al Pacino

HBO heeft de eerste teaser trailer onthuld voor de film ‘Paterno’, met Al Pacino in de hoofdrol.

De legendarische acteur Al Pacino keert terug naar HBO en wordt herenigd met regisseur Barry Levinson voor een gloednieuw project: een film over het misbruikschandaal van Jerry Sandusky op de universiteit in Penn State. De eerste teaser trailer werd vandaag onthuld.

Pacino bekleedt de hoofdrol als de legendarische PSU-voetbalcoach Joe Paterno, die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste American football-trainers aller tijden. Hij werd echter in 2011 ontslagen nadat een FBI-onderzoek tot de conclusie kwam dat hij feiten van onderzoekers verborgen had gehouden en universiteitsambtenaren ervan zou hebben proberen te overtuigen om Sandusky’s gedrag niet aan de politie te melden. JoePa stierf uiteindelijk in januari 2012, slechts twee maanden na het verlaten van Penn State, aan longkanker.

Het begin van de nieuwe Paterno-teaser begint met chaos – tranen rollen, camera’s flitsen, rellen vinden plaats en de media stormt binnen. Terwijl de teaser zich ontvouwt, wordt het grimmige onderwerp van de film Paterno duidelijk: de veroordeelde kinderverkrachter en seksueel roofdier Jerry Sandusky stapt de lift binnen met een kind, terwijl een verslagen, geschrokken Joe Paterno – gespeeld door Al Pacino – eruit ziet alsof hij getraumatiseerd is. “Pap, wist je dat van Jerry?”, horen we een stem vragen. Al met al lijkt het erop dat HBO een vrij donkere presentatie samenstelt met de waargebeurde dramafilm Paterno.

Hoewel een exacte releasedatum voor de film nog niet bekend is, wordt de film in het voorjaar verwacht. Naast Pacino bestaat de cast tevens uit Riley Keough, Debora Cahn, Davind McKenna en John C. Richards.

Paterno film Al Pacino HBO trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram