Chanel’s nieuwe Spring/Summer 2018 Sneakers zijn kleurrijk en opvallend

Chanel sneakers 2018 SS18

Chanel’s nieuwe Spring/Summer 2018 Sneakers zijn kleurrijk en opvallend

De Spring/Summer 2018 Chanel sneakers vallen op door hun kleurrijke design.

Chanel sneakers 2018 SS18

Chanel heeft voor het SS18 seizoen een drietal nieuwe sneakers onthuld. Opvallend dankzij hun kleurrijke voorkomen, bestaat de collectie uit in ieder geval twee high-top modellen en een low-top.

De drie nieuwe sneakers van Chanel zitten boordevol kleur en komen in drie uitvoeringen. Een high-top met riem, de iconische Chanel-trainer en een hight-band zonder band.

Levendig sinaasappeloranje, roze, blauwe en rode tinten brengen je in de stemming voor de lente en de Chanel footwear is de perfecte manier om geleidelijk wat meer kleur in de outfit te brengen. Gemaakt met de premium lamsvacht en kalfsleder, zoals je van Chanel zou verwachten, is het merk al actief in de chunky sneakermarkt voordat het een hype was.

Chanel sneakers 2018 SS18

De eerste high-top heeft een witte en oranje bovenkant met zwarte Chanel-branding op de enkelriem, de hiel en de mediale kant van de schoen. Hij is gemaakt van stof, lamsvacht en suède kalfsleer.

Chanel sneakers 2018 SS18

De tweede high-top heeft veel van dezelfde ontwerpelementen, maar de accenten en de Chanel-branding aan de mediale kant zijn wit en er is geen steunriem voor de enkel. Het bovenwerk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, van oranje tot roze en blauw, en is gemaakt van stof, lamsvel en suède kalfsleer.

Chanel sneakers 2018 SS18

De Chanel Trainers zijn ditmaal verkrijgbaar in drie verschillend gekleurde sokvoeringen en hebben een vergelijkbare constructie van kalfsleer en stof, met zwarte branding op de mediale zijkant en hak, evenals zilveren accenten.

De Trainers hebben een prijskaartje van € 720, terwijl de high-top zonder riem € 790 kost. Er is geen prijs bekend gemaakt voor de high-top met riem.

Ga naar de website van Chanel om de andere kleuren Chanel sneakers te bekijken.

Chanel sneakers 2018 SS18Chanel sneakers 2018 SS18Chanel sneakers 2018 SS18

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram