FESTIVAL: elrow Town Festival komt voor het eerst naar Nederland

Elrow Town Festival 2018 Amsterdam

FESTIVAL: elrow Town Festival komt voor het eerst naar Nederland

Elrow Town Festival komt dit jaar voor het eerst naar Nederland!

Elrow Town Festival 2018 Amsterdam

Inmiddels zijn we in Nederland meer dan bekend met het gekleurde gekkenhuis dat Elrow neerzet tijdens zijn feesten. Dit jaar komt de van origine Spaanse party organisator echter met iets nieuws. Voor het allereerst zal het complete Elrow Town Festival in ons land plaatsvinden!

We mogen ons vereerd voelen, want het gelukkige Amsterdam, dat als host zal fungeren, is wereldwijd pas de derde stad waar Elrow Town Festival zal neerstrijken.

We dienen 8 september met een rode stift te omcirkelen in onze agenda, want dan zal het wereldberoemde en kleurrijke entertainmentfestival een reusachtige fantasiewereld presenteren op de NDSM Werf. Prachtige creatieve podia waar we zullen worden ondergedompeld in diverse thema’s – stay tuned voor info over deze thema’s.

House, techhouse en techno van ruim twintig dj’s zal begin september op het menu staan, terwijl we kunnen dwalen door de wondere Elrow-droomwereld. Positief shockeren, verrassen en genieten is waar het event om draait.

De pre-registratie voor Elrow Town Festival is vandaag gestart, dus schrijf je snel in. De start van de kaartverkoop is maandag 29 januari.

Elrow Town Festival 2018 Amsterdam

Elrow Town Festival 2018 Amsterdam

Datum: zaterdag 8 september
Pre-registratie: Woensdag 17 januari via https://www.elrowtown.com/en/amsterdam
Start kaartverkoop: maandag 29 januari
Locatie: NDSM Werf
Tijden: 12:00 – 23:00h
Muziekstijlen: House, Techhouse, Techno
Website: www.elrowtown.com

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram