Trailer: In ‘Black Mirror’ Seizoen 4 gaat de perfecte opvoeding mis

Black Mirror Seizoen 4 online kijken netflix

Trailer: In ‘Black Mirror’ Seizoen 4 gaat de perfecte opvoeding mis

De Netflix-serie Black Mirror heeft de eerste trailer voor seizoen 4 onthuld. Bekijk de preview hier en kijk Black Mirror Season 4 in 2018 online.

Charlie Brooker’s Black Mirror is klaar voor seizoen 4! Met opnieuw een zwarte blik op de technologische toekomst van de mensheid, toont de nieuwe trailer ons wat we kunnen verwachten.

Met de titel ‘Arkangel’, gaat deze door Jodie Foster geregisseerde aflevering over het toepassen van ouderschap en wat sommigen bereid zijn te doen om hun kinderen te beschermen.

Met Rosemarie DeWitt in de hoofdrol, keert een jonge moeder terug naar een clandestiene technologieorganisatie om haar dochter na een moment van schrik te beschermen, maar het proces resulteert erin dat de organisatie een gigantische naald in het hoofd van het kleine meisje steekt. Dit gaat gepaard met de slogan: “De sleutel tot goed ouderschap is controle.”

Netflix heeft nog niet aangekondigd wanneer Black Mirror seizoen 4 zal uitkomen, maar verwacht de première van de serie in 2018. Bekijk de trailer bovenaan!

Black Mirror Seizoen 4 online kijken netflix

Post a Comment

#Volg ons op Instagram