WONEN: Deze Brutalistische Beverly Hills villa kan zo in een James Bond-film

WONEN: Deze Brutalistische Beverly Hills villa kan zo in een James Bond-film

De schitterende Brutalistische Beverly Hills villa van miljardair James Jannard. Het perfecte optrekje voor een James Bond-film qua design & interieur?

 

De Amerikaanse ontwerper en zakenman James Jannard stichtte in 1975 Oakley en in 2007 lanceerde hij Red Digital Cinema Camera Company, een fotografie en VR-fabrikant die visuals creëerde voor films als The Great Gatsby, The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus en vele andere Hollywood hits.

Jannard is als succesvol zakenman eigenaar van meerdere huizen, waaronder een Brutalistisch huis op een klif in het Beverly Hills, Los Angeles-gebied.

De indrukwekkende citadel van 5.500 vierkante meter werd geïnspireerd door de Stonehenge en is wat ons betreft geschikt voor de schurk in een James Bond-film.

De bouw van de structuur nam vijf jaar in beslag om te voltooien. We zien een enorme ronde binnenplaats die leidt tot een rechthoekig huis – gematerialiseerd in beton en aluminium.

Een sinistere metalen deur wordt geopend, leidend naar een symmetrisch interieur, waar een elliptische parkeerplaats uitzicht biedt op de centrale zithoek, over de infinity pool en naar het uitgestrekte centrum van LA.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram