Floyd Mayweather kocht deze $26 miljoen kostende villa na Conor McGregor fight

Floyd Mayweather kocht deze $26 miljoen kostende villa na Conor McGregor fight

Een blik op en in de 26 miljoen dollar kostende villa in Beverly Hills, die Floyd Mayweather Jr. onlangs kocht na zijn ‘money fight’ met Conor McGregor.

 

Het zelfbenoemde supergevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is alweer even geleden, maar de Mayweather blijft de aandacht trekken. Ditmaal dankzij de aankoop van een behoorlijk prijzige villa.

De Amerikaanse 50-0 boxer heeft onlangs een herenhuis van $ 26 miljoen gekocht in Beverly Hills om zijn overwinning op MMA-vechter McGregor te vieren. Mayweather heeft daarnaast, naar verluidt, ook nog eens voor $ 500.000 meubels aangeschaft, waarbij hij alles in contanten betaalde. Hoort erbij, toch?

My wine cellar in my Beverly Hills castle.

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op

Het huis beschikt over ruim 4.572 vierkante meter, met liefst zes slaapkamers, acht badkamers, twee halve badkamers, marmeren vloeren, LED-verlichte leuningen, een bar lounge, een bibliotheek, een appartement voor het personeel, een fitnessruimte, een spa, een zwembad en een 20-zits bioscoop met eigen filmvergunning.

Relaxing in the 90210.

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather) op

Mayweather bezit overigens ook nog een 762 vierkante meter groot appartement in Los Angeles, een 915 vierkante meter grote ruimte in Miami, een 1.585 vierkante meter grote residentie aan het water in Miami Beach en tot slot een aantal woningen in en rondom Las Vegas.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram