Trailer: CIA thriller ‘Red Sparrow’ met Jennifer Lawrence

Red Sparrow trailer Jennifer Lawrence

Trailer: CIA thriller ‘Red Sparrow’ met Jennifer Lawrence

De eerste trailer voor bioscoopfilm en spionagethriller ‘Red Sparrow’ met Jennifer Lawrence en Joel Edgerton. Naar het boek van ex-CIA-agent Jason Matthews.

Na een hoofdrol in Darren Aronofsky’s nu draaiende bioscoopfilm Mother!, heeft de Oscar-bekroonde actrice Jennifer Lawrence zich herenigd met The Hunger Games: Catching Fire en Mockingjay regisseur Francis Lawrence, voor de film Red Sparrow.

Gebaseerd op de spionage-thriller met dezelfde naam, geschreven door voormalig CIA-agent en nu auteur Jason Matthews, vertolkt Lawrence in de spionagethriller de hoofdrol van het Russische titelpersonage, Dominika “Red Sparrow” Egorova.

Getraind in de verleidingskunst op de Sparrow School, ondergaat Egorova een gewetenscrisis nadat ze verliefd wordt op een CIA-officier (Joel Edgerton). Ze overweegt een rol als ‘double agent’ voor de Amerikanen.

Actrice Lawrence en Edgerton zien we in de film samen met Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Ciaran Hinds, Joely Richardson, Mary Louise Parker en Charlotte Rampling,

De thriller komt begin maart 2018 uit in de bioscoop.

Red Sparrow trailer Jennifer Lawrence

Post a Comment

#Volg ons op Instagram