Met de Samsung Race weken ontvangen we een race pakket cadeau bij aankoop van een TV!

Samsung Race weken QLED tv aanbieding MediaMarkt

Met de Samsung Race weken ontvangen we een race pakket cadeau bij aankoop van een TV!

Race snel naar de MediaMarkt webshop, want tijdens de Samsung Race weken ontvang je een racepakket cadeau t.w.v. maximaal €799 een QLED of Premium UHD TV. 

Samsung Race weken QLED tv aanbieding MediaMarkt

Mannen opgelet, want we hebben iets heel gaafs ontdekt. Momenteel vinden de Samsung Race weken plaats, geïnspireerd door Max Verstappen – thank you, Max! Wat blijkt nou, bij aanschaf van een promotiemodel QLED of Premium UHD TV krijgen we momenteel een wel heel tof cadeau.

Dankzij onze landgenoot Max Verstappen is autorace – en dan met name Formule 1 – populairder dan ooit. Elke zondag weer zitten we in grote getallen aan de buis gekluisterd en sturen we inwendig met de Red Bull racer mee. Aangezien de Formule 1 mooier dan ooit in beeld wordt gebracht, is het essentieel om over een moderne TV te beschikken. Wij hebben de ultieme tip gevonden.

Het is nu het perfecte moment om jezelf te trakteren op die nieuwe TV, zo hebben wij ontdekt. De Samsung Race weken zijn namelijk enige tijd geleden van start gegaan en we krijgen bij aanschaf van een promotiemodel QLED of een Premium UHD TV nu een luxe racepakket cadeau t.w.v. maximaal €799, of ontvangen een bedrag tot €500 retour.

Samsung Race weken QLED tv aanbieding MediaMarkt

Een luxe racepakket, zeggen we? Jazeker! Bij geselecteerde promotiemodellen van de elektronicagigant krijgen we momenteel een Playseat Challange, Thrustmaster TMX Pro stuur + pedalen, Xbox One S en een F1 2017 game cadeau. Bij andere promotiemodellen ontvang je een race pakket t.w.v. €299 met een Xbox One S & F1 2017 game.

Dit betekent dat we zelf virtueel in een Ferrari, McLaren of Red Bull Racing bolide kunnen stappen! Wel een race fan, maar geen interesse in de eigen race skills? Kies voor de fraaie korting en ontvang tot liefst €500 retour op je high-end televisie.

Het werkt trouwens heel simpel en gaat net zo snel als in de pitstop, dus we hebben de stappen voor je op een rij gezet:

  1. Ga naar de MediaMarkt webshop;
  2. Kies en bestel het door jou gewenste promotiemodel
  3. Zodra de Samsung TV binnen is, ga je naar de betreffende actie op de promotiepagina;
  4. Houd de aankoopbon en de streepjescode gereed en volg het stappenplan om jouw racepakket of korting te claimen.

Let op, de actieperiode duurt van 14/08/2017 tot 08/10/2017, dus wees er tijdig bij!

 

 Samsung Race weken mediamarkt actie

Samsung QLED

De Samsung QLED TV’s maken gebruik van het vernieuwde Quantum dot technologie. Dit betekent dat je tijdens het kijken van films en TV of het spelen van games kan genieten van de meest zuivere kleuren en de helderste beelden. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor perfect beeld in alle omstandigheden.

Daarnaast hoef je je niet meer te ergeren aan de vele kabels, dankzij de One Connect Box. Sluit hier al je randapparatuur op aan, plaats de One Connect Box en alle bronapparaten in de kast en creëer op deze manier een nette, perfect afgewerkte opstelling. Bij de QLED TV’s wordt de premium one remote control meegeleverd: slechts één afstandsbediening voor je tv en al je randapparatuur.

Premium UHD TV

De Premium UHD TV’s hebben een HDR 1000 beeld. Dit zorgt ervoor dat je profiteert van een perfect beeld waarbij geen enkel detail je ontgaat en je geniet van een bioscoop helder beeld.

Daarnaast hebben de Premium UHD TV’s Ultra Black technologie waardoor invallend licht wordt geabsorbeerd, worden spiegelingen flink teruggedrongen en krijg je maximaal beeldcontrast. Geniet bij ieder licht van een optimale kijkbeleving.

Als jij nog een nieuwe televisie zocht, dan is dit het ideale moment om te profiteren van de Samsung Race weken. Ga snel naar de webshop, bestel jouw favoriet en beleef de racesport als nooit te voren!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram