Trailer: Nieuwe preview van angstaanjagende film ‘The Snowman’

The Snowman bioscoop film trailer

Trailer: Nieuwe preview van angstaanjagende film ‘The Snowman’

Gebaseerd op de angstaanjagende bestseller van Jo Nesbø, is de thriller The Snowman vanaf 19 oktober in de bioscoop.

Na de eerste preview, is er nu de nieuwe trailer van The Snowman van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy). Bereid je voor op een bloedstollende klopjacht.

Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds) is inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø.

Wanneer Harry Hole (Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

Deze thriller is in zijn geheel op lokatie in Noorwegen opgenomen, in de steden Oslo en Bergen en rondom Rjukan.

The Snowman bioscoop film trailerFassbender wordt in de film bijgestaan door o.a. Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac), Val Kilmer (Heat) en J.K. Simmons (Whiplash) in deze nieuwe film van regisseur Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy).

THE SNOWMAN draait vanaf 19 oktober a.s. in de bioscoop.

#TheSnowman
www.thesnowman.nl

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram