Zijn sextoys voor mannen raar anno 2017? (18+)

sextoys voor mannen

Zijn sextoys voor mannen raar anno 2017? (18+)

Anno 2017 zijn sextoys gemakkelijk te verkrijgen in alle soorten en maten, en vormen en kleuren. Maar hoe zit het eigenlijk met sextoys voor mannen?

sextoys voor mannen

Voldoen aan je seksuele behoefte is als man nodig om voldaan het leven door te komen. De hand aan jezelf slaan, of zoals sommigen zeggen; “een pagga slaan”, is heel normaal. Echter, what about sextoys voor mannen, zijn deze een brug te ver?

Om direct met de deur in huis te vallen, nee! Sextoys voor mannen zijn niet raar. Over het algemeen ga je het internet afstruinen naar spannende filmpjes of foto’s ter inspiratie. Maar laat je laptop eens dichtgeklapt – of houd ‘m gewoon open – en probeer eens iets nieuws, namelijk seksspeeltjes.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om te voldoen aan de erotische ontlading ‘we all need’, met één van de sextoys speciaal voor de man. Heeft mevrouw hoofdpijn of is ze van huis? Gebruik die extra tijd eens met iets nieuws. De kwaliteit van deze moderne toys is dermate hoog. Heb bijvoorbeeld weleens gehoord van masturbators? Of heb je een oogje op één van de internationale sterren uit deze spannende filmpjes; grote kans dat zij een Fleshlight heeft.

Met de sextoys van bijvoorbeeld Sexshop City heb je handigheidjes voor bijvoorbeeld op reis, onder de douche, op de bank of lekker ouderwets in/op bed. Niks is te gek en voor elke erotische wens hebben zij het speeltje dat aan deze wens kan voldoen.

sextoys voor mannen

Ready, set, GO!

Neus eens rond in deze online sexshop. Met meer dan 15.000 erotische artikelen, waarvan rond de 6.000 puur voor de man, is er royaal de mogelijkheid om het juiste speeltje te vinden.

Heb je het gevonden, dan is het tijd om de sextoy te bestellen. Relaxt is dat je bij Sexshop City het volledig discreet en 24/7 kunt doen. De bestelling wordt zelfs nog dezelfde dag verzonden, mits je dat dan wel voor 23.30 op werkdagen en voor 22.30 in het weekend doet.

Is de postbode weg na het afleveren van je pakketje – kleine kans immers dat de postbode een mooie dame is met bovengemiddelde interesse is in het openen van jouw post – dan wordt het tijd om te boel te testen. Een kleine tip: steek niet meteen je kleine vriend ergens in, zonder eerst de functies te testen en de productbeschrijving te lezen.

Sextoys voor mannen mét en zonder partner

Single mannen zullen sneller geneigd zijn om een sextoy te kopen, zou je denken. Je moet namelijk toch aan je trekken voldoen en niet iedereen heeft een “friend with benefits”. Een seksspeeltje it is! Toch is er ook voor de man in een relatie veel meer winst te beleven, of dit nou samen met je partner is of tussen het bedrijven van de liefde met je partner extra stimulatie. Sextoys voor koppels zijn de hit van 2017. Niet alleen goed voor je relatie, maar ook nog eens om elkaar in bed nog meer aan te vullen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram